GOTT NYTT 2012!!

Ännu ett år är till ända! Vart tar tiden vägen? Ikväll firar vi årsskiftet hos goda vänner! Det ska bli riktigt mysigt att ses. Denna höst har gått i 180 & det har inte funnits mycket tid eller ork att träffa vänner i den grad vi har önskat. Det ska bli mer av det 2012!

En summering av 2011 är på sin plats. Det har varit ett år med många jämna födelsedagar & många resor. Stora sonen fyllde 10 år, svärmor fyllde 70 år, min mamma fyllde 65 år samt mannen & jag fyllde 40 år! Många kalas & mycket firande! Året har innehållit många resor, där höjdpunkten var resan till Dubai i oktober/november då mannen fyllde 40 år! Det var en riktigt häftig & lyxig upplevelse. Har även hunnit med en resa i en vecka till Kreta, en vecka i Blanes i Spanien & besök i fina staden Barcelona, en trip med jobbet till Riga samt en härlig avslutning på året med att fira en snöig jul i Trysil.

Det största inredningsmässigt är såklart vår nya altan! Efter 10 års önskningar blev den äntligen av. Stor lycka & vi har njutit enormt av den hela sommaren. En hel del inredningsprodukter har flyttat in i vårt hem under året. Den största är nya sängen, som jag är så nöjd med. Är så glad att furusängen med tillhörande sängbord äntligen är väck!! Jag har även hunnit med att besöka två Formexmässor, där jag i januari träffade Maria Montazami! Naturligtvis är träffarna med alla fina bloggkollegor också oerhört värdefulla & trevliga. Ett roligt uppdrag jag fick via bloggen, var att vara jury i Julskyltningstävlingen i Gamla stan i Norrköping. Dahlarna blev även omnämnd i tidningen Nollelva med en egen liten fin artikel. Dahlarna Blogg finns nu på en egen sida på Facebook! Där finns även lite annat än det som finns på bloggen. Varmt välkomna att "Gilla" Dahlarna Blogg.

TACK alla ni fantastiska läsare som återkommer dag efter dag & vecka efter vecka! Besökssiffrorna stiger & jag är oerhört tacksam för att ni uppskattar min blogg. Tack för alla snälla & härliga mail jag får om bloggen! Det värmer otroligt mycket! Att få kommentarer till ett inlägg på bloggen är jättekul, så fortsätt gärna skriva en rad eller två :-)!

Jag vill även tacka alla företag som har varit med & anordnat fantastiska tävlingar & andra samarbeten här på bloggen.
Nyårsdukning i silver

Idag är det årets sista dag! Silver passar mig personligen bättre än guld, när det gäller dukning. Naturligtvis kan man använda samma dukning, fast byta ut de guldiga detaljerna. Här kommer iallafall varianter på silvrig dukning till kvällens festligheter!Trevligt med en liten textlapp på glasfoten!

Slå in tallrikarna med två olika band & ta in naturen som dekoration!Snön finns inte alls här i år, så att dekorera med snöflingor kanske ger lite mer vinterkänsla. Fint att blanda silver med snöflingor!
Räkna-ner-champagneglas! Nu är snart året slut...

Bilderna kommer från Hostess with the Mostess, House Doctor, Homedit & Martha Stewart.  


Nyårsdukning i guld

Imorgon är det årets sista dag & glammiga nyårsafton! Jag är inte mycket för guld i inredning & dukning, men på nyårsafton kan det verkligen passa in. Vi firar hos vänner i år, så här hemma blir det inte någon dukning. Vi står dock för förrätt & efterrätt!


Fina vimplar fastsatta på glasets fot, så att man enkelt kan hålla reda på siff eget glas! Kan ju även användas som bordsplacering.En knuten rosett som dekoration på tallriken & ett fint tygband knytet runt besticken tillsammans med en festligare julgranskula.Cupcakes till efterrätt eller senare till kaffet. Extra festligt med en 2012-skylt i den.En liten efterrätt är placerad med ett fint papper i ett glas på fot. Läckert att använda skedar att lägga upp plockmat på.


Alla bilder kommer från Hostess with the Mostess.