Läckraste världskartan

Den här världskartan är en av de läckraste jag sett! Så häftigt med belysning i tavlan! Åh vad jag skulle vilja ha en sådan på min vägg!
 
 
 
Bilden kommer från instagramkontot @hunted_dreams. 

Just nu pågår en fin tävling på bloggen. Vinn en unik & specialdesignad brandsläckare med zebramönster. Tävlingen pågår till 3/4-16. Brandsläckare kan man aldrig ha för många av - men ändå en av få produkter i ett hem som man önskar att man aldrig behöver använda!!
 
 
 

Avicii bor med stil

Vilket hus! Vilken utsikt! Avicii är högaktuell just nu, då han talat om att han ska sluta turnera & ägna mer tid åt annat. Tänk bara att få tillbringa tid i detta hus i Hollywood Hills!!
 
 
 
Mycket glaspartier för att njuta till max av den magnifika utsikten. En pool går genom huset. 
 
 
 
 
 
Vilket drömsovrum! Det går nästan helt & hållet att öppna upp glasväggarna & man kan alltså få känslan att man nästan sover utomhus. Läckert! Och helt utan insyn! Och med utsikt! Lovely!
 
 
 
What a walk in closet! Här finns det en plats för varenda klädesplagg & accessoar.
 
 
 
Här skulle jag älska att laga mat... Fast jag egentligen inte är så förtjust i just matlagning...
 
 
 
Badrum with a view! Wow, tänk att ligga i det badkaret eller borsta tänderna med den utsikten!
 
 
 
Bilderna kommer från Hus & Hem. Läs mer här.
 
Jag hoppas att ni har sett den fina tävlingen som just nu pågår på bloggen. Vinn en unik & specialdesignad brandsläckare med zebramönster. Tävlingen pågår till 3/4-16. Brandsläckare kan man aldrig ha för många av - men ändå en av få produkter i ett hem som man önskar att man aldrig behöver använda!! 
 
 

Snyggaste & viktigaste prylen

Den absolut viktigaste & snyggaste grejen som jag har i mitt hem just nu är mina nya brandsläckare! Mönstret har jag själv valt & det är från ett foto jag tog på en zebra i Ngorongoro Crater i Tanzania på nyårsdagen. Att jag älskar zebramönster är ingen nyhet för er som följer bloggen, så när jag fick möjligheten att själv designa en pulversläckare, så var valet inte svårt alls. Det känns fantastiskt kul & hedrande att ha fått denna chans att designa en egen brandsläckare. Ett extra plus är ju att jag dessutom får tävla ut en exakt likadan som den som jag har! Klicka här för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 3/4-16.