The Wave

Danska Playtype har en egen bokstavsmugg som heter The Wave. Den är lite rundare i formen & 8,5 cm höga. Namnet kommer av typsnittet på muggarna - The Wave Bold. Muggarna finns även med en lite tunnare bokstav & då används typsnittet VentiQuattro. Min favorit blir dock The Wave Bold. De är handglaserade & gjorda i porslin. Det finns 32 olika bokstäver/symboler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här ovan är de två olika textstilarna - Överst The Wave Bold & nederst VentiQuattro.
 
 
 
 
Bilderna kommer från Playtype.
 
ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT TREVLIG & MYSIG VALBORGSMÄSSOAFTON!!
 
 

Måndag

Igår var det soligt & sommarvarmt ute & jag gick barfota på altanen. Ikväll hade stora sonen seriepremiär med sitt fotbollslag. Jag åkte direkt till matchen från min träning & hade nytvättat blött hår. Som tur var hade jag både mössa & vantar med mig. Med fem lager på överkroppen har jag nu stått & frusit som bara den. Tur att grabbarna spelade så otroligt bra, så att det värmde hjärtat! De förlorade tyvärr matchen, men var nöjda ändå. Det var min måndagskväll, egen träning & sedan barnens fotboll. En helt vanlig vardag i mitt liv!
 
  
 
Följ gärna @dahlarnablogg på Instagram!
 
 

Nyvunnen matkärlek

Nu börjar glassäsongen på riktigt & jag har hittat en ny kärlek, som dessutom är lite "nyttigare". Yollibox är frusen yoghurt som är gjord på bara naturliga ingredienser & har låg fetthalt. Jag har hittills bara smakat jordgubb, men det är ljuvligt god.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Följ gärna @dahlarnablogg på Instagram!