Esprit-blus

Första vårshoppingen är avklarad! :-) Kunde inte motstå denna våriga blus från Esprit! Den påminner i och för sig lite om min Bondelid-klänning, men detta är ju en annan färg... ;-) Det är alltid så svårt att fotografera kläder på galge. Detta är storlek 36, men det ser ju ut som att den är mycket större.

Blusen framifrån. Den sitter åt med resåret på höfterna & är lite "pösig" ovanför resåret! Riktigt fin!!!

Lite detaljbilder från halsringningen, knapparna & snöret samt resåret nedtill.

Blusen bakifrån.

Vinnaren är...

...dragen! Med 103 lappar i skålen, drog stora sonen fram en lycklig vinnare i Erika Tubbin tävlingen!
Sofie har bloggen Syssla. Grattis än en gång Sofie, till de superfina Erika Tubbin produkterna! Nu kommer du att få det vårläckert i ditt kök! :-)

Tävlingen avslutas idag!

Idag avslutas tävlingen här på min blogg! Det är jättekul att få ha en tävling, där priserna är från Norrköpingsdesignern Erika Tubbin!

Du vinner två kökshanddukar Trassel samt sex disktrasor, design Erika Tubbin. Priset är värt 433 kronor. Titta gärna på Erika Tubbins websida för större foton på vinsterna.


Så här enkelt är det att tävla:
Klicka på länken Erika Tubbin, så kommer du direkt till hennes websida. Det enda du behöver göra är att svara på frågan: Vilken typ av produkter gillar du bäst och skulle vilja se mer av hos Erika Tubbin? Skriv sedan ditt svar i en kommentar till detta inlägg eller maila till dahlarna@hotmail.com.

Du kan enkelt få en extra röst i tävlingen genom att göra följande (absolut inget krav, bara en möjlighet till större vinstchans...):
Om du har en blogg: Skriv ett inlägg på din blogg och länka till tävlingen. Du får gärna använda bilden ovan i ditt inlägg. Lämna sedan en kommentar till detta inlägg, så att jag vet att du är med och tävlar med en extra röst. Fyll även i din mailadress när du lämnar kommentaren, så att jag lättare kan kontakta vinnaren för adressuppgifter. Mailadressen kommer endast att vara synlig för mig!

Om du inte har en blogg: Skicka ett mail till 5 vänner och en kopia till min mail (dahlarna@hotmail.com) och tipsa om tävlingen.

Detta är ju en perfekt present till dig själv eller någon nära, för att vårfräscha till det i köket!

Tävlingen pågår t.o.m. kl. 20.00 ikväll, fredagen den 30 januari. Då kommer jag att lotta fram den lyckliga vinnaren.

LYCKA TILL!