Mysigt med adventsbelysning

Nu är det advent i alla våra fönster! Jag älskar när stjärnor & ljusstakar förgyller mörkret i fönstren. Lite ny belysning har det blivit i år. Här är några bilder på hur det ser ut hemma hos oss (lite lummiga bilder, men det är mörkt i alla rum - älskar't!)
 
 
 
Nytt för i år är dessa två STRÅLA LED. En 4-stjärnig i bronsfärg som fungerar både som batteridriven & med sladd. En vit stjärna som bara går på batteri. Fina mysbelysningar. Jag skulle gärna ha en till 4-stjärnig i brons, så vi får se om jag kommer iväg till IKEA snart. 
 
 GLÄNSA granen är fortfarande min storfavorit, som Ikea tyvärr har slutat tillverka. Den får samsas med några minibockar från Cult Design i vitt & koppar.


Stor julbock i koppar med lampa i & så en randig mellanvariant i vitt & koppar. De står fint bredvid tv:n i samma rum som minibockarna i fönstret.


 
Jag gillar adventsstjärnor som står på en bänk, byrå eller sideboard. 
 

 
Stor röd- & vit randig julbocklampa på Cult Design pryder sideboardet i vardagsrummet ihop med årets adventsljusstake & en röd stjärna.
 

Första advent

Första ljuset är tänt & mörkret utomhus gör det extra mysigt att tända levande ljus inomhus. Glöggen är upphälld, kaffet är på gång, lussekatterna är bakade, accentfärgen har blivit röd i de flesta rum & en del julklappar är hemklickade. Det börjar nalkas mot jul. 
 
 
 
Årets adventsljusstake blev en Ernst med svarta kronljus i. En liten detalj (den bästa) är tyvärr inte på plats pga att jag varit sjuk & inte kunnat hämta en grej, men till andra advent kommer adventsljusstaken vara komplett!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljusgranar

Nu pryds två fönster här hemma av varsin ljusgran! Vit granar i ren design med liten belysning på insidan av ramen. Granarna heter MO & är hemklickade från Ellos. 
 
 
 
 

 
 
Utifrån ser det ut så här: