Nytt väggord i hallen!

Gårdagens lilla projekt, att sätta upp det nyinköpta väggordet i hallen är avklarat. Det hamnade dock på ett annat ställe än vad jag hade tänkt mig från början. Faktiskt skrällde mannen till & hade en åsikt - som jag höll med om att den var bättre än vad jag hade tänkt. TÄNK om vi kunde bolla mer inredningsideér här hemma - så kul det vore! Nu bollar jag med mig själv eller med min 6-årige son som ÄLSKAR alla "bygg-program" (=inredningsprogram) på tv:n. Ja - jag får ju SÅKLART också oerhört mycket fantastiska tips & idéer av alla er läsare - vilket jag är OERHÖRT tacksam för!!!!

Väggordet i hallen är egentligen inget jättespeciellt - men jag gillar det skarpt! Det svarta fångar upp golvets färg & det gråa V:t fångar upp fondväggens färg. Jag beställde det via Unik Dekor.Valvet är något som jag hoppas på ska försvinna så småningom. Men som jag har skrivit tidigare, så har jag inte riktigt mannen med mig på alla mina inredningsförslag & drömmar. Så jag kämpar vidare ;-) & får vara glad för de projekt jag får igenom...


Här kommer mina andra favoriter i hallen. Stringhyllan ovan med det fina &-tecknet. Samt fondväggen Dandelions från Byracka Design & trädet + tavlan på skoskåpet nedan.


Här ser ni lite Före- & Efterbilder på vår hall, och ser kanske då lite mer helhet.


Nedrans tjuvar! Igår kom min syster med familj hem från sin semester. Då möttes de av att de hade haft inbrott i sitt vindsförråd! Massor var borta & det som var kvar, var utslängt huller om buller ur alla kartonger & lådor samt trampat på! Varför förstöra ännu mer, när man ändå redan har förstört så mycket bara genom att rota runt & ta en massa saker. Jag blir så ARG!!! Tänker på dig kära systeryster & hoppas att ni får ordning på allt. Bamsekram!

Lite av ikea-inköpen

På vägen hem från Danmarkssemestern stannade vi till på Ikea i grannstaden. Ville handla lite till min Stringhylla i hallen. Hade kollat ut lite saker på webben & när vi kom dit så sa personalen att sakerna hade UTGÅTT! Ändå finns det fortfarande kvar på hemsidan! Skulle ha köpt tre små rosa vaser Blomster & en liten rosablommig Knubbiglampa. Men det fick bli en vit Knubbiglampa & två andra små vaser i vitt & rosa. Ett fempack med rosamönstrade ljuslyktor kom visst med i kundvagnen också... :-) Det är fint på kvällarna, när enda ljuskällorna i hallen är ljuset bakom klädträdet & den lilla Knubbiglampan på Stringhyllan.Dessa vaser har ersatt setet om tre små Blomster vaser. Fanns i limegrönt också.


Nu börjar det bli fullt i hallen... Har beställt ett väggord, som precis har kommit. Ska försöka sätta upp det idag. Så bilder på hela hyllan & övriga hallen kommer när väggordet är på plats.  

Roxöbordet på plats

I samband med vår Danmarkssemester körde svärföräldrarna ner med Roxöbordet till oss. Nu är det på plats & det passar kanon till soffan. Sååå fint!


Vill ni se lite mer bilder från vår Danmarkssemester, så klicka vidare HÄR.

Vi har tillbringat dagen på Kolmårdens Djurpark. Men resten av Sverige! Vi har haft årskort där i 7 år & har aldrig någonsin varit med om att det varit så mycket bilar & folk. Det tog två timmar att stå i kö till safarin & sedan åka genom den!! Tar kanske 20 minuter annars... Upplevde dock inte att det var något problem inne i parken - förutom när man skulle handla något. Snacka om köer. Fattar inte riktigt varför vi åkte dit sista stora semesterveckan... Men men, man lär sig av sina misstag. Trots allt hade vi en riktigt bra dag på "Kolis". Nu väntar hämtmat från en restaurang i närheten - fläskfiléspett & tzatziki. Mmmm. Sedan blir det ett glas rosé på balkongen i min fina soffa! :-) Hoppas att ni alla har haft en lika solig, skön & mysig onsdag som vi har haft! KRAM!