Display Me!

Ni som läser bloggen regelbundet vet att jag är en stor fan av plexi/akryl-produkter! Hittade nu de kanonfina hyllorna Display Me från Hay. Det är transparenta akryllådor, som finns i både öppen eller stängd version samt i olika dimensioner, 11 eller 22 cm djupa. Kanonsnyggt enligt mig! Vill verkligen ha några sådana i mitt hem!
 

Bilderna är lånade från urbanliving.se.


Idag är det Valborgsmässoafton! ♥ Mannen & jag firar 14 år tillsammans idag! ♥ Jag ska alldeles strax förbereda mig inför kvällens festligheter tillsammans med goda vänner! Vi brukar fira Valborg ihop med dem & det ska verkligen bli jättetrevligt att ses. Veckorna rinner på så fort att man knappt har tid att träffa vänner... Tycker inte om att det är så! Det är ju det som är livet - att umgås med nära & kära! Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig Valborgsmässoafton. KRAMAR från Viktoria


Mairo & Edblad har flyttat in!

Idag kom ett paket levererat från Perlan Living. Inte nog med att det var fint inslaget, det innehöll förutom min beställning även lite god choklad :-)! Den har redan förgyllt början av min kväll!! Jag skrev ju ett inlägg tidigare om att jag valde mellan två varianter av Mairo bordstabletter. Tro't eller ej, men mannen valde faktiskt slutresultatet - Mairo Ogräs! Det blir riktigt bra, då hallen ligger bredvid & där har vi ju en tapet med nästan samma mönster.


Ser ni att mönstren matchar - bordstabletter & tapeten :-).


Det "råkade" visst hamna med ett nytt skohorn från Edblad & Co till hallen i min beställning också :-).

 


Vi insåg i veckan när syster med småbarn var på besök, att en lite vadderad vaxduk behöver inhandlas till vårt nya vita köksbord. Så nu måste jag på spaning efter en snygg vaxduk. Har ni några tips på en inte alltför dyr, men snygg lätt vadderad vaxduk??

Minnie Mae brickbord

Hittade en otroligt inspirerande uteplats-bild hos bloggen Proforma. Bilden kommer från Sköna hem & det var framförallt de två brickborden som mina ögon drogs till.Visst är det en otroligt inspirerande miljö. Brickborden blev en riktig favorit! De heter Minnie Mae & kommer från Maze Int.


Ett fantastiskt snyggt & stilrent brickbord!!! Vill ha!Bilderna är från Maze Int & Sköna hem.