Yankee Candle & Bondelid Blus

Jag har idag gjort två nya inköp! :-)! Har läst på flera bloggar om Yankee Candle, så jag blev ju såklart otroligt nyfiken på det - idag inhandlades det första. Stod & luktade hur läge som helst... Det var ju otroligt svårt att välja. Hade helst haft en chokladdoft, men det fanns inte. Så idag blev det Granny Smith. Vi hade det tänt när vi åt kvällsmat & oj så friskt & gott det luktade! En klar favorit!


Sedan blev det ett besök i nya MQ affären i närheten av oss. De hade en massa fina Bondelid-kläder. (Har tidigare visat andra Bondelidkläder - en klänning & en blus - här). Idag blev det ytterliggare ett inköp - en svart blus med grå hjärtan. Låter kanske inte så snyggt - men kolla in bilderna. Den satt dessutom jättefint på! De tre små bilderna nedan är klickbilder.


                              

PS. Såg ni lamporna som Wilhelmina hade i sitt kök i dagens "Ugly Betty"?? Det var ju mina önskelampor, FLOS - Miss K...

Paperdee - bara måste ha! ;-)

En Paperdee, från NeonLiving, borde finnas i mitt hem - NU! Vill verkligen ha en vit Paperdee - är inte sponsrad i detta inlägg... ;-) - de är bara så fiffiga! Snygg, stilren & enkel! Verkar dessutom suverän att ha utomhus,då hushållsrullen inte blåser upp! Såg ett inlägg om Paperdee hos Mrs. b & co för ett tag sedan. Har sedan dess försökt få tag i denna - men tyvärr inte lyckats. Den säljs endast på Designtorget i Sverige, men finns tyvärr inte i deras webshop :-(.... Någon som vet hur jag kan få tag i en???Är lite trött ikväll. Har varit på skolråd på sonens skola. Ett mycket intressant möte - det diskuterades allt från ekonomi, fortbildning & brandberedskap till hur vi ska väva in om HBT, regnbågsfamiljer & mångkulturella familjer i barnens skolvardag! Blev mycket intressanta diskussioner - som får fortsättas vid nästa träff i november!

Uppdatering! Nu har jag ringt runt till alla DesignTorget i hela Sverige. Det finns bara röd, grön & genomskinlig Paperdee. Jag vill ju ha VIT!! Snälla någon som vet var det kan finnas - tipsa mig! :-)

Uppdatering 2! Kolla på denna länk, så ser ni att jag har fått tag i en vit! Lycka!

Fototriss - mjukt!

Jag & barnen har varit hos min föräldrar på landet i helgen! Bidraget till söndagens Fototriss kommer därifrån. Idag har det verkligen varit som en svensk sommardag! Helt fantastiskt väder! Har varit ute i naturen & fotat en massa fina höstträd & löv. Lite gamla ladugårdsbyggnader också... Dagens tema i Fototrissen är mjukt! Här kommer min tolkning:Bild nummer 1, är en närbild av denna växt - Mjölke - som även kallas för Rallarros. Det mjuka vita är överblommade rosa blommor.

Bild nummer 2, är en närbild av dessa mjuka Tuvull - plockade i Trysil i somras.

Bild nummer 3, är en närbild av denna mjuka sköna fåtölj av fårull.