Påsken 2013

Vilken otroligt fin påskhelg det har varit hittills. Sol, varma vindar & vår! Love it! Vi har tillbringat de senaste två dagarna på landet. Härligt med kusinbus, mammas mat, avkoppling, godis & att vara mycket utomhus.
 
 
 
Imorse vaknade jag med detta som första syn. Underbart!
 
 
 
Vi har även hunnit leta påskägg i skogen, som kusin My 3 år gömde. Äggen kanske inte var på de klurigaste gömställena i år ;-)!
 
 
 
En påskbrasa på isen för att elda upp fällda träd. Mysigt & elden höll i sig tills mörkret föll på, då vi grillade korv där.
 
 
 
 
 
Idag gick vi en promenad över isen till "kojön" & fikade. Härligt! Isen sjöng mest hela tiden & knakade till ibland. Dock är den fortfarande minst 30 cm tjock.
 
 
 
Frihet att springa på isen. Både barn & vuxna kände livet i sig ;-)!
 
 
 
 
 
Gänget på väg över sjön. 
 
 
 
Bilderna är tagna med Sony-kameran & med iPhone 4s.
 
 

Dekorera ägg med Washitejp

Påskafton! Vi har spenderat nästan hela dagen utomhus i solen! Underbart! Vi har hunnit med både påskäggsletande, påskbrasa & bara mys på altanen i solen. Morgonens frukostägg dekorerades med Washitejp för att göra det lite festligare. Enkelt & effektfullt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon Påsken!

Första påsklovsdagen & ingen väckarklocka som ringde! Underbart! Skönt att kunna äta frukost i lugn takt & hinna njuta ordentligt.
 
 
 
 
 
Filippa K porslinet med mugg Net Trim, skål Ink Stripe & espressomugg Shade
 
 
 
 
 
Med lite grönt trassel i Filippa K's espressomuggar funkar de perfekt som äggkoppar!
 
 
 
Härliga vasen från Sia är perfekt till tulpaner! Love!
 
 
 
Espressomuggarna Shade & Svart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GLAD PÅSK!!