Tapeten är...

Det kom ett mail från Jeanne (THANK YOU Jeanne for your e-mail!!). Hon hade sett min fråga om en tapet som jag visade på bloggen i november. Härligt att världen blir så liten i cyberspace... Tapeten heter Leaves Plants Wallpaper & finns i flera olika färgkombinationer. Den ingår i serien Shadowplay från Seabrook Designs. Det finns även en liknande tapet som heter Leaves Wallpaper. Vi har en meter vägg mellan barnens rum på övervåningen i vårt allrum. Där skulle det vara läckert att ha denna tapet.Leaves Plants Wallpaper. Den finns även i nedanstående färgkombinationer:

Leaves Wallpaper. Den finns även i nedanstående färgkombinationer:Bilderna kommer från Stevesblindsandwallpaper med kollage gjorda av mig.  


Lackade träbokstäver

Mina ögon dras alltid till bokstäver... Hittade några nya bokstäver på Formex som jag inte har sett tidigare. De finns i två höjder, 20 cm respektive 40 cm, samt i åtta olika färger. Bokstäverna finns som versaler eller gemener & alla har en vit baksida. Siffrorna/bokstäverna/symbolerna kommer från företaget SuperLiving.Ett gäng bokstäver, siffror & symboler får gärna flytta hem hit...


Skulle köpa matta - kom hem med lampa...

Vi önskar nya mattor till vardagsrummet. Är ute efter något ljusgrått eller mellangrått. Fick med mig en vän som smakråd till EM, då jag hade ett presentkort där. Men ingen matta föll oss i smaken... Men eftersom presentkortet går ut i datum, så var jag ju "tvungen" att använda upp det. Hittade en silvrig lampa som egentligen inte är min stil (tror jag...), men som ändå passar så himla bra. Den heter City & är en nyhet hos EM. Den består av en massa kända byggnader som lyser upp riktigt fint! För oss som älskar att resa till storstäder & uppleva mäktiga byggnader, passar detta motiv riktigt bra. Den ska stå på byrån i vårt sovrum, där det så småningom ska upp en världskarta på väggen. Vi har en färdig fondtapet som ligger & väntar på en målare... Måste bara hitta målaren först... ;-).

Så här ser lampan ut runt om! Känner ni igen byggnaderna? Vi har försökt att komma på vilka byggnader det är, men har inte riktigt koll på alla. Är otroligt tacksam om någon kan bidra med det ni kan!!