Mysstuga!

Vilket rum! Vilken utsikt! Vilket mys!
 
Här skulle jag vilja sitta i en lite mjukare & mer ombonad fåtölj eller soffa, med elden tänd, med varm dryck i favoritkoppen & med sällskap av nära & kära. Snacka om energiboost! Snacka om avkoppling!
 
 
 
Bilden kommer från Freshome på Facebook.
 

Här vill jag sitta...

Idag fick jag ett stort behov av en betongbänk kände jag... Eller behov var nog att ta i, snarare stark önskan ;-)! Så otroligt snygg bänk! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Betongbänken passar även utmärkt inomhus. 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Instagram @grafitgra.
 

Salta mandelkakor

Ojoj så goda! Sockerfria & glutenfria kakor som direkt blir en favorit för mig! Och endast några få ingredienser! Mums! 
 
 
 
Salta mandelkakor (11 st)
2,5 dl rostade & saltade mandlar
6 urkärnade dadlar
1 msk vatten
1 nypa vaniljpulver
Skalade rostade & saltade mandlar till dekoration
 
Blötlägg dadlarna en liten stund. Mixa de rostade & saltade mandlarna (dessa hittar man vid naturgodishyllan) till ett mellanmalet mjöl i mixern. Häll upp i en skål. Mixa nu dadlarna, vatten & vaniljpulver till en kladdig smet. Blanda i dadelsmeten i skålen & rör ihop till en deg. Rulla bollar & lägg dem på en bakplåtsklädd plåt. Platta till bollarna med en gaffel & tryck dit en mandel i varje kaka. Grädda i 200 grader mitt i ugnen i drygt 10 minuter. Låt kakorna svalna på ett galler. Förvara kakorna i frysen.