Det hemtrevligaste som finns

Idag har jag bakat bullar. Min övriga familj har varit hos farmor & farfar några dagar, så när de kom hem idag luktade hela huset nybakade bullar. Det var mysigt att sätta sig & fika tillsammans efter fyra dagar på varsitt håll. Både lukten & smaken av varma hembakade bullar måste vara bland det bästa som finns! Och hemtrevligast!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdagslyx

Höstlov. Ledig. Killarna i familjen är iväg några dagar, så jag passar på att njuta av tysthet, träna, plocka & fixa här hemma, sortera foton i datorn & umgås med vänner. Ikväll passade jag på att äta kräftor, då jag är den enda i familjen som gillar det. Så otroligt gott. Hade Laleh på hög volym & god dricka till. Levande ljus var enda ljuskällorna. Mys i kubik!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spännande golv

Ett enkelt kök kan bli något alldeles extra med hjälp ev hexagona golvplattor. Speciellt om det bara är en del av golvet, då det blir en riktigt häftig effekt som drar ögonen till sig. Jag gillar också att golvet nedan inte är symmetriskt lagt samt att det kombineras med ett betonggolv. Kul & spännande att blanda material!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från NIEVE.