Jag tillbringar fredagen med Simon & Tomas :-)!

Ja, det är sant! På fredag ska Stefan i Linköping få besök av Simon & Tomas som ska göra om ett av Sveriges fulaste hem. Det ska verkligen bli jättespännande & superkul att få vara med en dag med detta designerpar, som jag njuter av att titta på på tv. Jag har dessutom sett & hört dem hålla föredrag vid några tillfällen & de är verkligen roliga. Nu har jag fått förmånen att bli inbjuden till denna dag & det känns riktigt häftigt. Jag kommer såklart att dokumentera ordentligt med kameran & visa här på bloggen sedan :-). Helena som har bloggen ROOM and SERVE var en av domarna i tävlingen Sveriges fulaste hem. Hon kommer också att vara med denna dag. Det ska bli jättekul att träffa även henne irl.


Bilden är lånad från aftonbladet.se.


Simon och Tomas skulle älska att hata alla våra furutak, furudörrar, furutrapp & furukök! Fulfuru som de kallar det ;-). Jag bara hatar det också, men min nedrans onda arm & pengar gör att det tyvärr får förbli fulfuru i vårt hem ännu ett tag :-(...

 

Fototriss - Ett, två, tre!

Helgen har varit intensiv både med midsommarfirande & BRÖLLOP. Jag har haft det fantastiskt bra & bröllopet var underbart vackert. Hann inte riktigt med Fototrissen i söndags, så nu kommer mitt bidrag till temat Ett, två, tre. Denna gång är det 100-jubileum & det firas dessutom med en kanonfin tävling i samarbete med Photowall. Underbart! Jag håller såklart tummarna riktigt hårt, för jag har riktiga favoriter som jag vill vinna! Och eftersom jag var på ett fantastiskt bröllop, så kommer mitt bidrag från just detta. Det är min syster som är en tärna & som är den sammanhållande länken på alla tre foton. Sedan tillkommer bästa kompisen (=bruden & min "extra-syster") på foto två & till sist även brudgummen på foto tre. Alltså en person på första, två personer på andra & tre personer på tredje fotot! Visst är de underbart vackra ♥!


Jag gillar detta kort extra mycket. Ser ni banden på klänningen som flyger i vinden! Dessutom är det en grimas i allt det perfekta! Ett riktigt favoritfoto!
Bästisar sedan barnsben! Så vackra!
Och så blev de tre på bilden!Klicka på bilden nedan för att komma direkt till Fototriss-tävlingen.

Jag älskar just denna Fototapet! Och bilder från Manhattan, New York!


Balkongen "invigd" igen!

Härliga sommar! Härliga balkong! Förra sommaren gjorde vi för första gången sedan vi flyttade in 2001, iordning vår balkong. Förstår inte varför vi inte gjort något åt den innan, för förra sommaren blev nämligen detta ett av mina favoritställen. Satt idag & drack förmiddagskaffet & blickade ut över Bråviken. Underbart & lagom varmt! Jag har dessutom fortfarande ett leende på läpparna efter ett underbart bröllop i lördags ♥.Skulle gärna ha någon slags matta på golvet. Någon som har tips på snygg & bra matta, som kan ligga ute hela tiden?
Vad HÄRLIGT det är med semester!!!