Fjädergranar

Det är något som blingar till i mina ögon när jag ser fina dekorationsgranar. Inte året om, men nu när mörkret faller på. Jag har tidigare visat Filtgranen & Julgran Lampa från Cult Design. Igår fick två jättevackra fjädergranar flytta hem till mig. För bara något år sedan tyckte jag inte alls om fjädrar. Jag förstod inte tjusningen med det riktigt. Nu har jag både en fjäderlampa som taklampa & en bordslampa i vårt sovrum. Så härligt & kul när man kan ändra åsikt om något!
 
 
 
 
 
 
 

Vill-ha-gran!

Mitt julpynt & juldekorationer går numera mer & mer från tomtar & änglar till granar & stjärnor. Denna Julgran lampa från Cult Design fastnade jag helt för. Stilren, enkel & så snygg! Snöflingorna att hänga fast i Julgranen finns i koppar, silver krom & mässing! Stort vill-ha på en vit gran!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Cult Design.
 
 

1:a advent

Så kom första advent, nedräkningen till jul har börjat! Efter en extremt stillasittande & sängliggande vecka pga hjärnskakning, har jag inte hunnit förbereda eller baka det som jag brukar göra inför första advent. Jag trodde att dagen skulle bli tråkig & grå, men jag fick krafter att fixa till lite & att baka de goda lussebullarna som jag hittade recept på till förra året. Egna pepparkakor får bakas nästa helg. Och fönstertvätt på utsidan & övrig städning. Jag brukar alltid ha en ny adventsljusstake till varje år. Men det har inte orkats fixas med heller. Men jag gillade förra årets riktigt mycket, så det får bli en repris på den. Jag är glad att jag fick till lite adventsstämning iallafall!!