Sista dagen i rosa oktober!

Idag är det sista oktober & därmed sista dagen i Rosa Bandets speciella insamlingsmånad. Naturligtvis kan man fylla på Cancerfonden hela året om. Jag har en egen blogg-insamling hos Cancerfonden. Inga bidrag är för små & inga är för stora! För att läsa min egen berättelse om varför jag engagerar mig lite extra i detta, så klicka här.Det finns fortfarande chans att köpa finfina rosa smycken hos Erika Tubbin. För varje sålt smycke skänker Erika 50 kr till Dahlarnas Blogg-insamling ♥! Klicka på bilden nedan för att läsa om vårt samarbete!
Nu är det två dagar kvar på tävlingen som just nu pågår här på bloggen. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen.
Esprit ♥ Hemtex

När jag var på Formex i början av september fick jag redan på att Hemtex skulle börja sälja Esprit-produkter! Nu finns produkterna i butiker runt om i landet & på webshopen! Här är fyra kanonfina bäddset i satin. I like a lot! De kostar 999 kr per set. Och så vill man ju ha två av samma... Det finns extra örngott till varje päslakanset, några av dem har lite annat mönster! Snyggt att kombinera med.Påslakanset Esprit Chick cerise. Både cerise & randig! En riktigt favorit för mig med andra ord!!Påslakanset Esprit Venteo svart. Randigt på olika sätt! Svart & vitt som är en riktigt snygg bas! Kanonsnyggt.Påslakanset Esprit Eternety orange
. Randigt igen! Både Esprit & jag gillar visst randigt :-)! Härligt att få in höstfärgen orange tillsammans med grått. Gillar att det är blandat randigt & "blommigt".Påslakanset Esprit Season. Ett satinset utan att vara randigt! Fint med grenar & blad. Vitt som bas. För en som mig som gillar träd, så blir ju detta också en favorit.


Ta chansen att vinna superfina PURO klädhängare! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen!

Tassimo Chai Latte

Häromdagen testade jag en spännande nyhet i vår Tassimo, Chai Latte. Det var en ny annorlunda smak som är en indisk specialitet av kryddigt skummad mjölk. Chai Latte gav verkligen en stark eftersmak, men gott. Man kan välja att ha det med eller utan mjölk. Nästa gång blir det till att testa mjölkfritt, men det var en häftig effekt med färger i olika skikt.


Ta chansen att vinna läckra PURO klädhängare (värde 2995 kr)! Här kan du se bilder på hur snygg den är :-)!Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen.