Korsstygnsgraffiti

Sarah Corbett skapar korsstygnsgraffiti i galler & på skärmar. De påminner lite om urban knitting. Tänk att man kan göra ett fult galler lite roligt med fina färger eller med ett trevligt budskap. 
Bilderna kommer från Design Milk.


Imorgon slutar Eva Solo-tävlingen här på bloggen! Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen.


Härliga grafiska tryck

Jag önskar att jag hade fler väggar... Hittar nya fina saker att ha på väggarna hela tiden! Både tapeter & tavlor. Många av de fina grafiska trycken hos Hean & Fians Byrå är färgglada & snygga. Jag fastnade framför allt för de skräddarsydda personliga tavlorna & favoritsången. Har funderat på att ha vår bröllopslåt på något sätt på väggen & nu har jag nog hittat vad jag vill ha! Att älskas utav dig är det vackraste för mig... Jag gillar verkligen textstilen på det rosa & röda grafiska trycket. Skulle nog gärna ha en vit bakgrund med grå & röd text, så att den matchar vår nya bröllopsaffisch! Eller varianten med röd bakgrund.Båda varianter av dessa affischer är i storleken 30 x 40 cm. Nedan är de Personliga tavlorna. Mysigt att göra en familjetavla med runt 20 ord, som bara är för just vår familj! Skulle gärna ha något med rosa bakgrund. Det får väga upp alla sportord som skulle stå på affischen :-)!Bilderna är skärmdumpar från Hean & Fians Byrå.


Om två dagar slutar tävlingen som just nu pågår här på bloggen i samarbete med Denny's Home. Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen.


3D paneler på väggen

Det finns mycket kul att ha på väggarna. Dessa 3D väggpaneler finns i 12 olika modeller & kommer från företaget WallArt. 3D väggpanelerna är gjorda av 100% återvunnet material & är komposterbart,  vilket innebär att de är 100% biologiskt nedbrytbara. Att ha 3D mönster på väggarna ger en ny dimension på dina väggar! Storleken på väggpanelerna är på 50 cm gånger 50 cm & de är lätt att själv sätta upp. Varje förpackning innehåller 12 bitar, vilket omfattar tre kvadratmeter.Mönstret Bricks


 

Mönstret SquaresMönstret EllipsesMönstret SweepsMönstret CratersMönstret Pitches


Alla bilder kommer från WallArt, med inspiration från Freshome.Kanonfin tävling här på bloggen i samarbete med Denny's Home. Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen!