Svarta altangolv

Jag fick en önskan om att skriva om olika kulörer på altangolv. När jag letar runt efter detta, verkar bilder & texter om detta näst intill obefintligt... Själv tycker jag att svarta altangolv är riktigt snygga. Undrar bara om det inte blir väldigt varmt att gå på dem när solen ligger på?! Ett hus i min omgivning har alldeles nyligen målat sitt altangolv svart & har kvar den yttersta brädan i träfärg, som en inramning. Dessutom har de bytt ut sitt trästaket till ett i stål. Allt är riktigt riktigt snyggt!!
 
Här är några bilder på svarta altangolv.
 
 
 
Bilden kommer från Henkes Målartips.
 
 
 
Bilden kommer från lotenlind.blogg.se.
 
 
 
Bilden kommer från My Luxury.
 
 
 
Bilden kommer från Leonell.blogg.se. Hon har använd träolja som är bruten till svart.
 
   

IKEA 2013

Nu börjar väntan på den nya IKEA-katalogen! Augusti närmar sig & då brukar den dimpa ner i brevlådan. Av någon konstig anledning får vi den alltid 1-2 veckor efter alla andra :-(. Märkligt då vi bor i en stor stad... Så det känns lite extra spännande att få bläddra i den amerikanska webvarianten lite innan, för att få en liten hint om nyheter & se vad man har att vänta. Har redan hittat en favorit bland årets nyheter, som jag hoppas kommer att finnas i en annan färg än röd. Lack coffeetable skulle bli perfekt i vårt allrum på övervåningen.
 
 
 
HÄR hittar du den amerikanska IKEA-katalogen för 2013.
 
 

Flood husvaser

David Raffoul hade tanken om översvämmade hus & som var kraftigt skadade av en storm när han designade Flood husen. En blomma växte ur hjärtat av varje hus ut via skorstenen för att visa på att det fanns liv i huset. Tillsammans blev alla hus ett vackert landskap med många blommor. Flood ingår i Glas Collectionen för Secondome 2012.
 
Jag gillar verkligen hus i inredningen & tycker att dessa husvaser är riktigt fina!
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Design Milk.