Harmonisk miljö

När man själv lever i ett kaos där grejer står överallt & man knappt hittar det man måste ha, då fastnar man lite extra för bilder som skapar lugn & mysighetskänsla. De enda rummen som är normala här hemma just nu är badrummen. Nästan skön att bara gå in dit för att få lite normalt omkring sig... ;-)
 
Detta är egentligen inte min inredningsstil, men jag föll för bilderna. De skapade en lugnande känsla, harmoni.
 
 
 
 
 
Snyggt att skära upp päron så här. Att jag inte gjort det tidigare!
 
 

Bilderna kommer från Decoesfera.
 

Fin passage

Vi har många fina ställen som är läckert belysta i Norrköping. En av dem är passagen från Knäppingsborg mot Gamlebron. Stora snygga lampbollar som ger häftiga skuggeffekter. 
 
 
 
 
Bilderna är tagna med iPhone 4s.
 

Ojojoj...

Jag ser i kors & hela kroppen värker. Höstlovets första dag är till ända!! Jag håller på att tömma vardagsrum & kök. Imorgon kommer målaren som ska göra furutaken vita. Dessutom kommer alla vitvaror med leverans på förmiddagen. Så nu är det igång. I helgen måste vi riva gamla köket. Hoppas att värkande armar & ben har gett med sig då... Men i slutändan kommer varenda liten sömnlös timma & varenda liten ömmande & värkande muskel att vara värt det - för snart går min dröm i uppfyllelse & ett nytt kök står på plats i vårt hem!!