Fototriss - På spåret!

Härligare vinterdag än så här kan man knappast få. Kopiöst mycket snö, blå himmel, sol skiner samtidigt som det snöar lätt. En lång promenad & sedan nybakade scones & varm choklad inne i värmen. Livet är bra härligt ibland :-)!

Söndag = Fototriss. Dagens tema är På spåret. Det är fritt att tolka som man vill & eftersom vår promenad ledde till en spårcentral, så blev dagens motiv i detta spårande tecken.Spårmarkeringar, spårmaskiner & spårkarta!
 

 

OBS! Glöm inte att titta in på tisdag, då jag har en fin tävling här på bloggen! Alla som sitter vid en bärbar dator har stor nytta & nöje av denna :-)!

 

 

Formex - Serholt

Serholts monter innehöll såklart en massa gobitar till våren. Jag pratade med dem om en eventuell webshop direkt från dem, men det är fortfarande ingen sådan på gång. Synd! Eftersom Norrköping tyvärr inte har någon Village butik, så är jag enormt "fattig" på dessa Serholtupplevelser i verkligheten. Eller fattig & fattig, jag skulle bli fattig om det fanns ett Village här... ;-). Serholts produkter är alltså de som finns i Villagebutiker. Några enstaka produkter brukar finnas i en del webshoppar, men långt ifrån hela sortimentet. Jag brukar alltid se till att hinna med att besöka Village i Gävle när vi hälsar på svärföräldrarna. Så det var såklart himmelriket för mig att få se nästan hela deras sortiment för våren 2010. Har redan en låååång önskelista på produkter därifrån. Här nedan kommer lite bilder från vårens nyheter.Bokstäverna som bildar drömma passar verkligen in i den här montern :-). Jag drömmer om det mesta i mitt hem!!!

Handduk med Gäster-text i olika färger samt på olika språk. Den är i kökshanddukkvalité. Välkomnande glad i färgerna!! Grattis-brickduk - kul idé med en duk för brickan!! Det gillar jag :-)! Den gröna kudden längst ner i bild med text & en rosa blomma ska pryda min soffa senare i vår. Mmm så fin!


Kubhyllorna, det lilacerisa fatet på fot & tygerna är riktigt fina. Ljusstakarna till höger ska också flytta hem till mig senare i vår.


Det finns ingen som har planer på att öppna en Village-butik i Norrköping eller på nätet??? Jag blir storkund - lovar ;-)!

 
Alla bilder är fotade av Dahlarna på Formex-mässan.


Gult lyser upp

Den dagen vi renoverar vårt kök, vill jag ha vitt & svart som bas. Nu vet jag att vita kök är på väg bort, men jag tycker att det är fräscht & riktigt snyggt. Idag har vi ett furukök (fulfuru som Simon & Tomas säger...), där allt är platsbyggt & inget skåp har samma mått. Gult är otroligt snyggt som accentfärg i ett kök. Hittade läckra bilder hos Sköna hem, där de bytt ut en svart stol mot gult istället. Riktigt cool effekt!

Nedan kommer lite förslag på gula produkter till ett kök. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om gula detaljer till hemmet. Det hittar du här.


Lampa pendel FL/Y från Kartell (rum21.se), Lampa pendel Gè från Kartell (lännamöbler.se) & Lampa Collage från Louis Poulsen (svenssons.se). Easy Chair från Magis (urbanliving.se), Bermuda stil från Slick Outdoor (svenssons.se), RAW karmstol från Muuto (svenssons.se), Orbit stol från Denerka (poshliving.se) samt Bord Don't leave me från Hay (rum21.se).Tre gula stolar från Ikea - Snille, Herman & Jules.