Tapet till nytt tv-rum

Tiden bara springer iväg. Jag har två renoveringar på gång här hemma & jag hinner knappt aldrig leta inspiration. Vi ska göra om ett gammalt lekrum till ungdomsrum/tv-rum. Jag skulle vilja ha en vägg med tapet, resten vitmålat. Men jag vill ju ha typ 50 olika varianter & stilar. Varför ska det vara så svårt att välja?? Svartvitrandigt, zebramönstrad i två olika grå nyanser, vitt med någon glansig detalj... Just idag är jag inne på en New York tapet. Jag gillar denna! Det heter Manhattan & finns i Mr Perswalls serie Destinations.
 
 
 
 
 
Bilder från Mr Perswall.
 

Husnummer i betong

Varje vår & sommar drömmer jag en massa om att drastiskt göra om i vår trädgård. Jag har typ 1000 idéer, men vet inte riktigt hur jag ska få ihop alla idéer till något enhetligt, snyggt & lättskött. Vi har några sluttningar på tomten, så en lite mur finns definitivt med i tankarna. Jag gillar denna idé, med husnumret i betongmuren. 
 
 
 
Bilden finns i mitt album "Housenumbers" på Pinterest. 
 

Blir glad i mörkret...

Jag är så nöjd med mina nya inköp till altanen. Tyckte först när jag såg lamporna att det inte var min stil, men ångrade mig när jag stod i kassakön & sprang tillbaka in i butiken & hämtade två små. När jag tittar ut på altanen på kvällen & ser dem lysa, blir jag glad. De ger ett så mysigt sken. Tänk vad lite ljus kan glädja i mörkret!