Words...

Häromdagen blev jag smärtsamt påmind om att jag som kommunanställd tvåbarnsmamma, som bor i en villa & har ett rikt socialt liv, har det fantastiskt bra!! Tänk att man ska behöva möta andra människoöden för att uppskatta & inse hur otroligt bra man har det! 
 
 

Bilden kommer från Mactoons.
 

Nu har vi belysning!

Jag hade drömt om att köket skulle vara färdigt idag, för att kunna göra det adventsfint i helgen. Men lite sjukdomar har gjort att det inte är riktigt klart. Thats life! I helgen kommer jag dock att kunna flytta in saker i de flesta skåp & lådor. Igår fick vi LED-lamporna under överskåpen samt fläkten med belysning inkopplat! Underbart att slippa bygglampan för en stund. Nästa vecka ska det sättas upp skenor i taket för ett antal LED-spottar. Kommer bli så bra! Jag är helt kär i glasskivan med vit folie bakom som vi har istället för kakel. Det blir kanonsnyggt nu när spottarna lyser ner på den också. Love!!
 
 

Som ni ser så är det lite målning kvar. Snart så är allt klart!!
 
 

Fläkten Vertikal från Fjäråskupan är lite som pricken över i:t i köket. Grymt snygg. Den smälter in i den vita väggen, men ändå syns den.
 
 
 
 
 
Kranen är på plats & diskmaskinen är inkopplad. Det ska bli sååå härligt att slippa handdiska. Sex spottar sitter under överskåpen. Underbart skönt att slippa lysrören som vi hade tidigare.
 
 

 

Tufft, men mysigt!

Tufft, mörkt & industrikänsla, men ändå välkomnande & mysigt. Låter som en märklig kombo, men jag gillar detta kök. Det är en superkontrast till vad jag har valt i vårt nya, men kanske just därför jag blir fascinerad av detta kök... Kul att de har gjort en sittplats mitt bland skåpen & häftigt att de har använt hörnen åt alla håll för att klä med skåp, lådor & hyllor. Köket är designat av Lisiane Scardoelli and João Pedro Crescente.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Bilderna kommer från Freshome.