GOTT NYTT 2014

Årets sista tisdag! Årets sista dag! 2013 är slut & vi välkomnar 2014 till att bli ett spännande, innehållsrikt & välfyllt år. Hoppas att ni alla får en fantastiskt härlig nyårsafton & bra start på 2014.
 
2013 har varit ett riktigt bra år. Jag kom igång & började träna på Friskis & Svettis i januari & sedan dess har det blivit många många pass. Älskar livet med mycket träning & har nog aldrig känt mig mer vältränad & stark. Grymt härlig känsla! I januari & i augusti besökte jag Formex. Riktigt kul att träffa bloggkollegor & att få se nyheter inom design & inredning. I mars blev Dahlarna blogg tvåa i Hus & Hem's tävling om Årets bästa Inredningsblogg 2013. Fantastiskt kul att få denna uppskattning! Även vår ena lokaltidning Folkbladet uppmärksammade detta med en stor artikel. I april var jag på ett mycket trevligt & givande BloggforumRadisson Blu Riverside Hotel i Göteborg. Dahlarna blogg (@dahlarnablogg) finns även på Instagram sedan i april. I maj hade vi en kanonkul möhippa för min mellansyster med temat Military & Sex and the city. Juli bestod av många härliga frukostar på altanen, men färska bär från trädgården. Vi var även på en resa till La Grande Motte i Frankrike. En av de största familjehändelserna detta år var att min mellansyster gifte sig i augusti. Jag & minsta systern var tärnor. Ett underbart bröllop på alla sätt!! Naturligtvis har även vår, sommar & höst inneburit massor av fotboll i alla dess former. Seriespel för båda sönerna, fotbollscuper & turneringar, fotbollsläger, landskamper, spontanfotboll & styrelsearbete. I september genomförde jag Walk of Hope i vår fotbollsförening. Det gav det fantastiska resultatet 14.600 kr till Barncancerfonden ♥. En dröm sedan vi flyttade in i huset 2001, uppfylldes i oktober - jag beställde ett nytt kök! Det var mycket mer jobb & planering med att totalrenovera ett kök än vad jag hade tänkt, men nu när allt är klart så är jag galet nöjd!! Se hela processen här. I december flyttade vi in i kök & vardagsrum igen & jag kommer på mig själv när jag diskar att jag står & ler... Lycklig kökstjej! Vardagsrummet blev också så vitt & fint efter renoveringen. Året avslutades med att fira julen i Trysil. En vit jul med mycket härlig skidåkning & avkoppling. Naturligtvis har det varit en del jobbiga & tunga stunder också, men jag väljer att se tillbaka på det som har gett mig en massa positiv energi & tar med mig den energin in i 2014.
 
TACK för att ni besöker & läser Dahlarna blogg!! Era kommentarer & mail betyder otroligt mycket.
Varma kramar från Viktoria
 
 
 

Julveckan i Trysil

Vi fick en fantastiskt fin snöig & vit jul i Trysil. Skidåkning, fika, sällskapsspel, god mat, promenader, snölek, varm choklad, julklappar, Kalle Anka, skinka, chokladaskar, skumtomtar, glögg, bokläsning, julmat... Nu är vinterbatterierna laddade, men saknar snön här hemma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton vad skidfri. Vi gick en långpromenad i området i snöblandat regn. De flesta tak i Trysil har någon slags detalj på taket. Älgar likt denna finns det massor av. N & S skulle kunna stå för Norge & Sverige också ;-)!
 
 

Juldagen var det ett helt annat väder. Dimma samt regnande & snöande som avlöste varandra.
 
 
 
Fotona nedan är tagna från ungefär samma ställe. Man ser pistnumret på en skylt... Den ena bilden är tagen 23/12 & den andra 25/12. Skidupplevelserna blir två helt olika dessa två dagar!
 
 
 
Fotona är tagna med iPhone 5s.
 

Julklappsmuggar

En sak som jag hade på min önskelista var Filippa K's jubileumsmuggar - White. I en av mina julklappar fanns det två fina vita 10-årsjubileumsmuggar. Lycka!
 
 

 
 
 
 

Den ena muggen invigdes till lussekattsfika igår & den andra invigdes i morse till frukostkaffet. Viktigt att inviga allt nytt ;-)!