Rött är sött!

Röd har alltid funnits som en favorit färg hos mig! Kärlekens färg :-)! Så nu är det dax för ett litet rött kollage, men många fina saker som gärna får flytta hem till mig ;-)!


Eva Solo kaffebryggare (royaldesign.se), "We are good together" av Isa Form (isa.nu), Kartell Componibili (madeindesign.co.uk), Marimekko Unikko kuddfodral (rummet.se), Vänna spegel (ikea.se), Eva Solo Smiley skål (royaldesign.se), Paperdee (danskdesign.nu), Eva Solo vas (royaldesign.se), Marimekkoskål (misshome.se), Jelly Bean fat & kupa (jellybean.se), Swing vaser (designonline.se), Stelton brödpåse (frapp.se), Stelton Bean termos (frapp.se), Stelton termos (handladesign.se), Bookrest (favoritsaker.se), Kivilykta (designonline.se), Koziol Äpple matbox (favoritsaker.se), Koziol Babell kakfat (formodesign.com) samt Marimekko burkar (formodesign.com).

Många fina saker finns det....


Hoppas att ni har sett tävlingen som just nu pågår på min blogg! Klicka på bilden nedan så kommer ni direkt till tävlingen! LYCKA TILL!
Nytt väggord igen!

Det blev ett produktivt höstlov... :-)! Har hunnit med att göra ytterligare ett väggord. Denna gång blev det ett ovanför ytterdörren i vårt grovkök! Ett positivt väggord, som är det sista man ser innan man ger sig av hemifrån! Det gillar jag! Färgerna är sig inte lika med verkligheten på dessa foton. Fattar inte vad som hände med det... Väggen är ljusgrå & det andra är vitt. Inte gulaktigt & blått som det ser ut på fotona.
Carpe Diem!

Äntligen har jag gjort ett väggord av min dekorplastvinst! Det blev Carpe Diem i svart dekorplast med sammetstryck. Den blev en häftig effekt att det är struktur på bokstäverna. Bokstäverna sitter i vårt allrum, där det svartmålade trädet så småningom också ska "bo". Det blev precis den effekt jag önskade av väggordet! Denna gång har jag satt fast väggordet på en tapet. Har bara satt väggord på målade ytor förut, men det gick mycket smidigt!


 

 

Carpe Diem känns extra värdefullt på vår vägg, för att vi ska fånga dagen & leva här & nu!