Gula kök

Det är mycket kökstankar i mitt huvud nu. Googlar mest runt för att hitta inspiration, men måste snart börja bege mig runt & kolla in kök live istället. Jag kommer att välja ett vitt kök - tror jag, men det lockar med ett lite mer annorlunda i färg. Troligtvis skulle jag tröttna ganska fort på det... Men tänk vad glad man blir av dessa gula kök!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En idé är ju att bara ha gula överskåp! Det skulle nog till & med jag våga ;-)!
 
 
 
Bilderna kommer från (i ordning) inredningsnyheter.se, itsdesign.blog.se, kungsaterkok.se, nordsjoidedesign.se, styleroom.se & flexinredning.blogspot.com.
 
 

Mmm - himmelriket för mun & öga!

Efter en hel dag på Formex är man öm i fötterna, trött & påfylld med intryck. Vi avslutade vårt mässbesök med att gå runt bland alla matmontrar. Härliga smakprov & intressanta produktgenomgångar blev en bra avrundning på dagen. En monter som vi fastnade lite extra för var Simply Chocolate! De hade snygg choklad, riktigt läckra förpackningar & stilren monter. Dessutom smakade chokladen fantastiskt!!
 
 
 
 
 
 
 
Varje ask levererar inte bara underbar choklad, den ger även ett budskap! Perfekta gå-bort-presenter, då både ask & innehåll tilltalar! Även perfekt som äta-själv-lyx!
 
 
 
 
 
Jag gillar "You. Me. Coffee. Now." Den är underbar! Smaken Powder Pecan var klara favoriten! Den liksom smälte i munnen! Önskar mig ett köksskåp fyllt med Simply Chocolate :-)!!
 
 
 
 

Telly Table

En stor (till storleken om man jämför med andra produkter) vårnyhet hos Cult Design är Telly Table. Ett soffbord i perfekt storlek, som är stilrent & praktiskt. Det finns möjlighet att gömma undan fula fjärrkontroller, spelkonsoller etc i lådan som finns mitt i bordet. Dessutom finns det fack för tidningar & annat på sidorna. Telly Table finns än så länge i vitt, med olika färger på locken (svart, vit & trä). Benen är vita eller svarta. Cult Design kommer att ställa ut på Stockholm Furniture & Light Fair om två veckor & då kommer bordet att visas i fler färgkombinationer! Spännande!