Brödbox...

... eller brödburk eller brödlåda... Vet inte riktigt vad det heter. Jag vill iallafall ha en vit/silvrig. Har sett en brödbox från Bruka Design någonstans, men nu när jag tittar runt på webben hittar jag ingen... Den var vit med silvrig text & fanns i flera olika varianter. Någon som vet var jag kan hitta dem????

Annars hittade jag lite andra varianter på brödboxar. Nu gäller det bara att bestämma sig...
Pärlvit brödbox från Eva Solo. Hittade denna på Dansk Design. Den kostar 999 kr! Som hittat!!! Finns även i silver & svart.Här är en röd Wesco Grandy Brödlåda som finns hos Bagaren och Kocken. Finns dessutom i färgerna creme, choklad, orange, vit & silver. Priset är angenäma 1095 kronor!


Brödbox Retro från Typhoon. Denna finns tyvärr bara i röd & svart hos Favoritsaker. Kostnaden är 599 kronor.


En lite annorlunda brödförvaring är Armadillo Breadbin som finns att köpa på WhereDidYouBuyThat. Den kostar £64.95.


Avslutar dagen med en bild på vår mellis - underbara jordgubbar! De smakade verkligen SOMMAR!


Marimekko-shopping

Vilken dag!! Verkligen högsommarväder! Jag har idag hämtat mina nya glasögon! Kul! Var ju då tvungen att gå en sväng på stan också - när jag ändå var där...

Shoppade en superfin Marimekko tillbringare & fyra glas på Cervera. Hade svårt att välja vilken färg jag skulle ta, men det blev med den svarta blomman. Bilderna hittade jag på suveräna webbutiken Förr.
 

     

Sedan blev det en Sverige-tröja inför fotbolls-EM. Övriga familjen har ju "riktiga" Sverigetröjor - men denna kändes mer som min grej. Inköpt på Stadium.


Sprang in en sväng på Lindex också & hittade lite fint! Bland annat denna ECO Blus som är röd-vitrandig samt ett par tighta vita byxor som jag tyvärr inte har någon bild på.


Barnen fick varsitt par Sverige-kalsonger & Sverige-strumpor från Lindex samt supersnygga rutiga shorts + piké tröja från H&M. Vad kul det är att shoppa!!!

Jelly Bean vs. Rusta

Ännu mera kakfat! Här kommer bilder på min stora favorit Jelly Bean. Dock finns det en variant på Rusta som ser otroligt lik ut. Vilken föredrar du?


Jelly Bean 3-Etagefat finns i 13 olika färger & kostar 895 kr på deras egen websida.


Detta är ett 3-vånings kakfat från Rusta. Det finns i dessa fyra färger & kostar 98 kronor.

Skillnaden är inte speciellt stor rent utseendemässigt. Frågan är bara om kvalitén & stabilitetet på själva faten är liknande?? Det skiljer ca 800 kronor mellan de båda varianterna!!! Jag vet vilket jag VILL ha & jag vet vilket jag kommer att KÖPA!!