TÄVLING - VINN KOLSYREMASKINEN AQVIA!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!! Återkommer inom kort med en vinnare!

Nu är det dax för en riktigt fin påsktävling! Vinsten blir inget påskägg, utan något fantastiskt mycket bättre - kolsyremaskinen Aqvia från AGA. Nu kan ni slippa bära hem tunga flaskor från affären & dessutom gör något gott för miljön. Visst vore väl det härligt!
Så här enkelt är det att tävla:
Svara på frågorna 1. Vad står förkortningen AGA för?  samt 2. Vad heter de tre kategorierna som smaksortimentet består av? Skriv sedan dina svar i en kommentar till detta inlägg. 

Om du vill ha en extra chans att vinna, gör du ett inlägg om tävlingen på din blogg. Låna då med dig tävlingsbilden ovan samt länka till detta tävlingsinlägg och till Aqvia. Glöm inte att skriva i tävlingskommentaren om du har länkat.

Även du som inte har en blogg, är naturligtvis lika välkommen att vara med i tävlingen. Om du också vill ha en extra chans, kan du tipsa fem vänner om tävlingen via mail. Skicka då även en kopia av det mailet till dahlarna@hotmail.com.

Tävlingen pågår till onsdagen den 7 april kl. 20.00.
LYCKA TILL!

Lakrits som dekoration!

I Cult Designs monter på Formex-mässan hade de dekorerat med lakritssnören! Riktigt coolt tycker jag :-)! Det passar ju otroligt bra att dekorera med godis ihop med gult eller rosa nu till påsk! Först lite bilder på gult & svart!Och så lite rosa!

Imorgon är det dax för en riktigt fin tävling här på bloggen!


Simon & Tomas

Igår var jag på "Massa Mässor" i Norrköping. Vi kom dit lite sent pga av att ena sonen behövde besöka barnjouren. Men vi hann ändå provsmaka en massa gott, prata med en hel del trevliga säljare, handla lite & sedan lyssna på ett föredrag av Simon & Tomas. KUL! Mitt hem måste vara deras mardrömshem... Typ! ;-)

 

 

Gillar denna lösning runt sängen. Bilden är i riktigt dålig kvalité - fotade av en stor bildskärm. Vi kan tyvärr inte ha denna lösning, då vi har snedtak... :-(! Hyllor på insidan som funkar som sängbord & lamporna i taket. Härligt med mycket tyg & klara färger.