Min son önskar sig en sak till köket :-)!

Nu har min älskade 6-åring en önskan till vårt kök! Härligt att även barn kan önska sig saker dit... :-). Sonen har dock ett gott inredningsöga & ser ALLTID när jag har förändrat något hemma (vilket inte andra sonen & mannen gör...). Dessutom är de bästa programmen "byggprogram". Johnny & Mattias i Roomservice är stora idolerna. Kul att ha någon i familjen att bolla idéer med & få uppskattning när man fixar om eller fixar nytt - även om han bara är 6 år!! :-)

Vad är det då han önskar sig? Jo, en äppelskalare. Den både skalar, skivar & kärnar ur. Kalas mojäng :-)!! Spana in länken här hos Moster Hulda :-).


Det går även att skala & skiva potatis i den!

 

Nya drömmar till badrummet!

Lila är en ny färg för mig i inredningen. Sedan en tid tillbaka har jag lila som accentfärg i vårt vardagsrum. Stormtrivs med det, trots att jag aldrig tidigare har gillat lila. Kände likadant med orange tidigare. Men efter att ha vant mig vid det hos olika bloggar, så gillar jag verkligen det också som accentfärg. Just nu har jag det i mitt allrum. Men för att komma tillbaka till lila... ;-) Jag har börjat drömma om att byta det rosa i vårt ena badrum. Känner att det mer är den-varma-tiden-på-årets-färg. Tokgillar mina Roxy handdukar & duschdraperi - men det kan ju alltid komma tillbaka i badrummet i vår... :-) Så nu funderar jag på nya favvofärgen lila.

Här är ett litet drömkollage på saker jag önskar till badrummet. Duschdraperi Marimekko Unikko i ljusgrått, handduk & duschhandduk i lila/grårandigt från H&M Home samt förvarningsburkar Marimekko Unikko i vitt/silver. Åh vad jag önskar detta redan idag... :-) Får se om jag kan få med mig mannen på mina grå-lila drömmar...
Eget kollage med bilder från formodesign.com samt H&M Shop.PS. Uppdatering kl 22.20. Gissa vad jag precis har klickat hem... De grå-lila handdukarna från H&M :-)! Så Marimekko-produkterna hamnar på önskelistan till min födelsedag i november.

 

Nu börjar det... :-)

Nu är det dax för alla seriepremiärer för hösten! Jag är ju en serieråtta & tycker att det är otroligt skönt att slappna av framför tv:n & se på dessa amerikanska serier... Kanal 5 står för de flesta av mina följetongar.

Grey's Anatomy har premiär redan nu på onsdag (30 september) kl. 21.00 på Kanal 5.


Desperate Housewives har premiär tisdagen den 6 oktober kl. 21.00 på Kanal 5.

Gossip Girl
har premiär söndagen den 18 oktober på Kanal 5.

 


Ugly Betty har premiär tisdagen den 6 oktober på Kanal 5.
 

 
PS.
Är det fler än jag som har problem med blogg.se & att centrera bilder som inte vill bli centrerade & text som själv bestämmer om den ska vara centrerad eller vänsterställd???? Blir så TRÖTT på detta! Strulat flera veckor nu!