Önskelista

Min födelsedag närmar sig med stormsteg. Som vanligt så har jag många önskningar... Några saker har jag önskat mig tidigare & några är helt nya. 
 
Högt upp på listan står vitmålade dörrar i hela huset, tårtfat från Eva Solo & en vit String vägghylla till nya tv-rummet. Förutom det så är sakerna på nedanstående önskelista heta:
 
 
 
 
Badrumsmatta Zebra från Trendsisters.se. Zebrafat från Jonathan Adler. Doftjus Happiness från Majas Cottage. Kameralins till iPhone - Olloclip 4-in-1. Resa till Cinque Terre. Vita Eos Fjäderlampa Mini med vitt stativ. Överkast Mega Dot i mörkgrå från Hay. Personligt Örngott från Sandsjoe.se. Apple Watch Sport Series 2.
 
 

Tårtfat som kan bli plockfat...

Produkter som kan användas till flera saker är verkligen något extra. Eva Solo har under höstern lanserat ett tårtfat i serien Legio Nova, som även kan vändas uppochner & då bli ett plockfat/ostbricka istället. Tufft. Snyggt. Praktiskt. Vill ha!
 
 
Bilderna kommer från Eva Solo.
 
 

Rosa månaden

Oktober är rosa månaden, bröstcancermånaden. Den är lite extra viktig för mig, tyvärr... Min mamma, min moster & min mormor har alla haft bröstcancer - den enda som lever idag är min mamma. Jag & mina systrar har dessutom förhöjd risk. De allra flesta känner idag någon i sin närhet som har drabbats av just bröstcancer. Jag bidrar till forskning på olika sätt. Ett sätt är att sätta in pengar direkt till Cancerfonden. Jag startade denna vecka en insamling för att genom mina två bloggar sprida vikten av pengar till forskning. Gå gärna in HÄR för att komma till insamlingen om du vill bidra med valfri summa. Tack för ditt bidrag! ♥

Jag har även köpt två nya Majalyktor, där delar av summan går till Rosa Bandet. Nu har jag en fin samling med tre Rosa Bandet lyktor på bordet i vardagsrummet. Idag har jag även gjort en Burpeesutmaning, där Sats ger 10 kr till Cancerfonden för varje burpees på film på Instagram. Läs mer på min träningsblogg Life in a happy way& titta på instagram @life_in_a_happy_way. Kram Viktoria