Mera Peugeot! :-)

Min lilla Peugeot pepparkvarn har fått en kompis. Och ytterligare en är på väg... Snälla svärföräldrarna hade köpt en saltkvarn modell större (18 cm) & en likadan stor pepparkvarn är på väg - den var dock tvungen att beställas. Första tanken var att bara ha två små - en salt & en peppar. Men nu kommer det att bli kanonsnyggt med en pepparkvarn med svartpeppar & en med vitpeppar. Jag som hade svårt att hitta dessa överhuvudtaget & snart är jag en stolt ägarinna av tre! Ja, mannen är ju delägare i dem också... ;-) Den lilla pepparkvarnen (12 cm) är den jag fick av min syster på vår bröllopsdag!
Jag skulle vilja ha en liten vit eller transparent rund bricka att ha dessa kryddkvarnar på. Det blir ofta lite "smulor" liggandes på bordet efter att man har använt dem. Någon som har ett bra tips på var jag kan hitta en sådan? Den ska vara snygg, men diskret - då det är kryddkvarnarna som är mitt fokus.

Fototriss - S!

Eftersom vi har tillbringat helgen i Skara med ett två-dagarsbesök på Sommarland, så har jag inte kunnat visa Fototrissen förrän nu. Vi var i Skara med en annan familj & hade det riktigt riktigt trevligt! Kul för barnen att ha kompisar att leka med också. Natten tillbringade vi på Skara Stadshotell.

Veckans Fototriss har temat S eller E. Med tanke på vart vi har tillbringat helgen, så kändes det givet att använda mig av bokstaven S. Fototriss firar dessutom 1-årsjubileeum nu! GRATTIS! Jag har varit med från start & tycker verkligen att det är kanonkul med dessa trissar varje söndag.Första bilden är en liten vy över delar av Skara Sommarland. Andra bilden är mina barn på Studsmattan. Tredje bilden är mina barn i Slänggungan. Hade vi inte tillbringat helgen i Skara, hade säkert mina bildmotiv varit smultron, då vi har en mängd röda läckra smultron i vår trädgård nu. Får mumsa i mig dem idag istället :-)!

Vill ni se fler bidrag i denna triss, så klicka HÄR.

Eva Solo glas

Som ni kanske ha börjat förstå vid det här laget så är jag en kär vän av Eva Solo-produkter. Så kanonsnyggt, stilrent, enkelt & elegant. När vi firade vår 10-åriga bröllopsdag fick vi en kylskåpskaraff & två glas till. Jag blev så förtjust i glasen att jag köpte till 6 st när vi var i Gävle under midsommarhelgen.
Passade på att skapa en ny kategori nu också - Eva Solo såklart :-)! Det lär ju inte vara sista gången jag skriver inlägg om dessa underbara produkter. Lite finns under katergorin Önskelistan också ;-)! Hoppas att ni alla får en kanonskön helg i sommarvärmen!