Nu är jag igång!

Igår klickade jag hem hela inredningen till min blivande tränings-walk-in-closet. Idag tömdes hela förrådet & projekt målning har börjat. Först ut är två omgångar med kvistlack i taket. Omgång ett är klar! Jag tar det lite lugnt med målningen, då jag skadade armen sist jag målade tak & var borta från all aktivitet i två år (!!). Max en omgång per dag har jag lovat mig själv! 
 
 
 
De gamla hyllorna står kvar så länge jag målar taket, bra att ha färgburkarna på något! Jag hoppas att det blir så bra som jag har tänkt mig. Ser bra sunkigt ut nu. Bara längtar till nästa vecka då all inredning kommer hem med leverans.
 
 


 
 
 

I did it!

Med tanke på att mitt större projekt för sommaren inredningsmässigt är en tränings-walk-in-closet, så passar kanske ett inlägg in om träning. Förutom inredning, så är ju träning ett av mina största intressen. Sedan 1 mars har jag tre gånger i veckan tragglat med återgångsträning för mina benhinnor. Det blev en liten tillbakagång efter några veckor, då jag fick ont i benhinnorna & fick backa ett steg. Sedan kom min superdunderförkylning i vägen i tre veckor. Jag skulle ha varit klar till sista maj, men idag 29 juni sprang jag sista distansen i min återgångsträning! En månad senare än tänkt, men vad gör väl det... Är så lycklig att benhinnorna håller & att löpträningen har kommit igång på allvar! Det har krävts mycket planering & prioriteringar för att få till dessa tre löppass per vecka, men varit sååå värt det! Äntligen kan jag nu springa bara på känsla & slippa en pratande app när det är dax att gå respektive jogga. Bakgrunden till varför jag fått genomföra denna återgångsträning till löpning kan ni läsa om här! Nu hoppas jag att jag kan få till många härliga löppass i sommar & målet är att springa en mil innan sommarlovet är slut! Jag har ju tävlingssprungit tidigare i mitt liv, så att springa en mil innan benhinnorna sa ifrån var ingen grej. Dock har det gått 25 år sedan dess...
 
 
 

Färdig för alltid dessutom! :-) 


 
Så många härliga naturupplevelser man får vara med om på löprundor i skogen. Idag krockade jag nästa med ett rådjur & hennes tre kid. Ingen fara, vi blev lite rädda alla fem & flydde åt varsitt håll. En rovfågel strök ganska tätt ovanför mitt huvud vid ett tillfälle, tack å lov grep han inte tag i mitt hår med sina klor. Vackra blomsterängar, härlig utsikt, kryssande mellan blåbärsris & rötter, fågelkvitter & lukt av sommar. Lycka!!
 
 
 
Adidas Glide Boost är mina favvoskor. Liksom glider fram... Kompressionsstrumpor har varit min räddning för benhinnorna tror jag. Så galet skönt att springa med, även om det verkligen inte är snyggt... Läs gärna mer om träning & hälsa på min & Linas blogg life_in_a_happy_way.
 

Stadium Sports Camp 2015

Idag har vi lämnat av vår minsta son på Stadium Sports Camp, med inriktning på fotboll. Han har tidigare varit på Day Camp, men detta är första gången han checkas in för en hel veckas sportläger. Jag är lika imponerad denna gång över hur välorganiserat allt är kring detta Camp. Köerna går snabbt, trevliga ledare vart man än vänder sig, kaffe & chokladboll till oss som väntar, tydlig info & imponerande invigning som ger gåshud även för oss anhöriga på läktaren i en fullsatt Stadium Arena. Jag önskar sååå att jag fick vara barn igen & gå på detta läger - eller så kanske de kan fixa en veckas sportläger för oss vuxna!?! ;-) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Albin & DMA sjöng Din Soldat & Vilken jävla smäll. Jag som inte gillar clowner, blev starkt positivt överraskad när Jecko & Jessie uppträdde. Dessutom uppträdde två fotbolls freestyler, Marcus Holmberg & Emil Källdoff. Galet grymma! Proffsig, rolig & mäktig invigning av årets Stadium Sports Camp.