Tillsammans är vi starka...

Jag skrev för några dagar sedan om att en flicka i en förskoleklass i vår närhet hade gått bort i cancer. Jag startade direkt en liten insamling på Barncancerfonden för att visa mitt stöd till familjen. Det visade sig att insamlingen inte blev så liten & den spred sig fort via mail & Facebook. Mitt mål på 10 000 kr är redan med råge uppfyllt ♥ & idag har jag tillsammans med den drabbade familjen, bytt namn på insamlingen & vi har höjt insamlingsmålet till 200 000.Jag har nu en banner i min högermeny här på bloggen till minne av Wera! Klicka er gärna vidare på den (eller den nedan i detta inlägg) & lämna gärna ett bidrag till Barncancerfonden! Pengarna använder Cancerfonden till forskning, information & familjestöd! ♥ Tillsammans är vi starka! ♥ En kan inte hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon. ♥ 

Fototriss - Prickigt!

Det har varit en blandad helg. Många tårar trillar fortfarande nedför mina kinder... Samtidigt så har familjen haft en riktigt lugn & mysig helg. Att höra barnen skratta så att det kluckar, när de studsar tillsammans på studsmattan är ju livet ♥!

Temat för dagens Fototriss är Prickigt. Jag hade först tänkt att hoppa över pga av min sinnesstämning, men valde ändå att delta. Jag har tolkat det på mitt sätt genom att fota härligheter i vår trädgård. En prick kanske ska vara helt rund, men i mina ögon kan det även vara en blomma eller delar av blommor.


Liljekonvaljer är bland det finaste jag vet & dessutom luktar de gudomligt gott. Här en alldeles nyplockade bukett, som nu står på köksbordet & sprider en ljuvlig doft. Liljekonvaljblommorna är som små prickar. Äppleblomma & äppleknoppar. De små knapparna inuti blomman är som prickar & knopparna runt omkring är också som prickar. Smultronblommor på marken. Det gula mitt i (vet inte vad det heter!?) gör att det ser ut som en passa små solar/prickar överallt. Det var min tolkning av dagens tema. Anser ni att det räknas som prickar?


Vi har tidigare haft temat prickar. Mitt bidrag hittar ni här.

Give Hope!

Idag är jag riktigt ledsen! Livet är så otroligt orättvist. Ett förskoleklassbarn i vår närhet har i natt gått bort pga cancer. Jag tänker otroligt mycket på familjen. Jag stödjer redan Bröstcancerfonden regelbundet, då det finns i vår familj. Nu känns det otroligt angeläget att även börja stödja Barncancerfonden! Genom att köpa ett GIVE HOPE halsband, skänker man 200 kr för varje halsband till Barncancerfonden! Halsbandet är designat av David & Martin & består av en kedja och en klotformad berlock i 925 sterling silver med detalj i colorit. Halsbandet finns i två längder - 43 cm & 34 cm. Det finns fem olika färgalternativ på berlocken - blå, orange, grön, vit & rosa. Jag skulle jättegärna vilja ha ett rosa halsband. Klicka HÄR för att komma direkt till Barncancerfonden & där man kan köpa halsbandet! Det finns även några återförsäljare ute i landet. I min hemstad Norrköping, säljs halsbanden hos Hallbergs Guld. Eller klicka på loggan i min högra meny här på bloggen!


Bilderna är lånade från Barncancerfonden.
Fotografer är Angelica Engström & Martin Vallin.


Gör som minst 47 588 (i dagsläget) andra, TÄND ETT LJUS &
ställ det i fönstret nu på söndag den 30 maj kl. 20.00 - 21.00!
Gå med i Facebook-gruppen & var med du också!