Fototriss - Guld!

Sista dagen på sportlovet. Hur kommer det sig att man aldrig hinner med allt det där som man önskar göra på ett lov eller semester? I & för sig har det ju varit OS detta lov, så en hel del tid har ju gått åt till att heja på Sverige från tv-soffan. Suktar fortfarande efter en riktig OS-mössa...

Dagens Fototriss har temat GULD! Ett kanontema med tanke på alla våra enormt duktiga OS-aktiva! Mina guld-foton är alldeles nyfotade. Det första är på en Willow Tree figur med guld hjärta! Den fick jag av min mentorsklass för tre år sedan, när de tog studenten. Gillar den verkligen! Andra fotot är en OS-GULD medalj från sommar-OS i Beijing 2008. Ja, inte en riktig kanske - men en souvenir vi köpte till barnen när vi var i Kina i april förra året. Tredje bilden är mina vigselringar. Gifte mig i juni 1999. Hade jag valt ringar idag, så hade jag definitivt valt vitguld. Men nu var det dessa vi valde då & de kommer att hänga med livet ut :-)!


 

Än en gång ett stort grattis till Sara som vann den kanonfina soffan i min 2-årstävling! Och än en gång ett stort hjärtligt TACK för alla snälla kommentarer & e-mail jag fått som stöd, i & med de anonyma & tråkiga kommentarerna som skrivits på min blogg!
KRAM till er alla från Viktoria

 

 

DEN LYCKLIGA VINNAREN ÄR...

Jag önskar att jag hade möjlighet att ge en soffa till alla deltagande i tävlingen. Verkligen superskoj att sååå många har varit med i tävlingen & dessutom har spridit den via sina bloggar & via mail till vänner. Jag har upptäckt många fina nya (för mig!) bloggar, som jag nu kommer fortsätta att följa :-). Nu är en vinnare korad & rätt svar på fråga 1 var: Shell-stolen med träben (utam armstöd) finns i färgerna vit, svart, röd, grön & ljusblå (blå).

 Sara som har den härliga bloggen saravillfara, är den Sara som alltså blev det lyckliga vinnaren till denna superfina soffa. Du kommer att få ett vinnarmail av Furniturebox i nästa vecka. GRATTIS än en gång till din kanonvinst! Stort TACK till Furniturebox.se för ett jättebra samarbete & att ni så generöst bidrog med detta enormt fina pris till min 2-års tävling!


Vill även passa på att TACKA för det enormt fina stödet & alla snälla kommentarer/e-mail till föregående inlägg. Ni påminner mig ytterligare om varför jag gillar så otroligt mycket att blogga, även om det fick sig en liten törn den sista veckan... Många läsare jag inte visste om har "gett sig tillkänna", vilket har varit otroligt roligt. Nu påbörjas år 3 med bloggandet & jag har stor förväntan inför kommande året! Hoppas att ni alla får en fortsatt riktigt mysig helg!

KRAMAR från Viktoria FÖLJ GÄRNA BLOGGEN:

♥ via Bloglovin'


 

♥ eller Bloggportalen

TÄVLINGENS SISTA DAG!

IDAG avslutas 2-årstävlingen här på bloggen! Om ni har missat vad man kan vinna, så är det den kanonsnygga soffan Modena från Furniturebox.  Soffan är värd ca 6000 kr & ni får själva välja vilken färg ni önskar! Hemfrakt ingår också i priset. Kan inte bli mycket bättre än så här, eller hur?! Så se till att svara på frågorna & var med. Klicka på tävlingsbilden nedan för att komma direkt till tävlingen! VARMT LYCKA TILL!

PS - ett litet tips! Se till att läsa tävlingsfråga ett ordentligt  ;-)!