Ojoj - så fina ord...

Sofie med bloggen Decoratemebaby har skrivit en lista över bloggar hon läser. Till varje blogg har hon skrivit några rader. Jag blir alldeles rörd av hennes fina ord. Tack snälla Sofie! Många av mina favoritbloggar finns med på hennes lista, fast några saknas också... Dessutom var det några nya, som jag självklart måste ta & kolla in. Klicka gärna vidare till Sofies lista - där finns många fina bloggtips. Sofie - You made my day :-)! Så här fint skrev Sofie om min blogg:

Dahlarna - En snällare människa får man leta efter. Fantastisk på inredning & fotografering.

Defintivt en blogg som inte finns med på hennes lista är ju hennes egen - Decoratemebaby. Har ni inte sett den tidigare är det ett MÅSTE att gå in på den! Jag skulle kunna flytta in i hennes hem illa bums... Väntar bara på en inbjudan... ;-). Dessutom har hon även testat på att videoblogga. Kul att se & höra henne "live".

uejf58q962

Fototriss - Dubbel!

Har precis kommit hem från en supertrevlig spontan kräftskiva :-). Spontan - jo, vi diskuterade handlingslistor (!!) med en vän igår & det resulterade i att vi blev bjudna på en spontan kräftskiva. Men spontan & spontan vet jag inte om det sedan blev - för det var verkligen fint ordnat med dekorationer, fin dukning, läckert upplagt, bärfisar ;-), mycket tillbehör & supersmarrig efterrätt. En otroligt trevlig kväll med andra ord! Jag åt kräftor så att det räcker & blir över tills augusti 2010 :-)!

Söndagens Fototriss har temat dubbel. Alltså triss i Dubbel! Jag har dessutom en triss i trissen, då temat är två skor (par eller dubbel - beror på hur man tolkar det...).Klicka HÄR om du vill se fler dubbel-bidrag. Hoppas att ni alla får en härlig söndag!


Jag hoppas att ni har sett den kanonfina tävlingen som pågår på min blogg just nu. Ni kan vinna en superfin Eva Solo skål med handtag från RoyalDesign.se. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingsinlägget. Lycka till!

Nytt i Changeljusstaken!

Efter ett tips hos Tomteboanna, så var jag ju "tvungen" att köpa nya manschetter till min Cult Change ljusstake. Det är verkligen tänkvärda ord som man - eller rättare sagt jag! - behöver påminnas om! Har ljusstaken på bänken i köket för att verkligen se det ofta.Jag hoppas att ni har sett den kanonfina tävlingen som pågår på min blogg just nu. Ni kan vinna en superfin Eva Solo skål med handtag från RoyalDesign.se. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingsinlägget. Lycka till!