Frostiga nypon!

Nu sitter jag uppe mitt i natten & väntar på att min kära familj ska komma hem! För att hålla mig vaken passar jag på att knåpa ihop ännu ett inlägg från morgonens frostiga promenad! Visst är det vackert med frostiga nypon!! I morse kändes det vackert & idylliskt med vintervädret. Nu tycker jag mindre om det, när det viner så det står härliga till runt husknutarna & snöblasket piskar mot fönsterrutorna!! Hoppas mannen & sönerna kommer snart! Gillar inte att de är ute & åker på dessa vägar nu... (Uppdatering: Familjen kom hem 02.40! Resan hade gått bra - det var ju närmare hemmet de kom som det var enorma stormbyar, snö & is. Tyvärr förlorade Brynäs med 1-2! De kollade på den matchen i Gävle, därför kom de iväg så sent därifrån... )


FROST - morgonen i bilder!

Ställde faktiskt klockan i morse, trots att jag har lov. Eftersom natten var hostfri tog jag mig en morgonpromenad. Termometern stod på - 0,0 grader (kan det vara + 0,0 grader också??? Trodde att det var 0,0 så var det just det...). Jag tog med mig kameran det sista jag gjorde & tur var det. För oj vad mycket fina saker det fanns att fota!!! Det var otroligt halt på vägen & det bet faktiskt lite i kinderna! Stannade till på bageriet & köpte nybakade tekakor att äta till frukost! Gick sedan den vanliga rundan som brukar ta ca 60 minuter. Idag tog den 90 minuter!!! Då förstår ni att jag stannade en del & tittade på vackra saker & fotade en hel del. Dessutom hittde jag en ny funktion på kameran som jag inte hittat tidigare... Jag som trodde att jag hade lusläst instruktionsboken... Är väl typ som makro på en systemkamera. Lovar att  jag inte ska visa er alla bilder... Men här kommer några!


GRATTIS - Vinnarna är...!

Nu är House of Lola-tävlingen avslutad! Jättekul att så många ville vara med! Min väninna var här ikväll & drack te & pratade, så hon fick äran att dra vinnarna. De som hade länkat till tävlingen på sin blogg fick en extra röst. Då skrev jag en 2:a på den lappen. Och det var tur för den ena av vinnarna - för hon vann på sin länkröst...House of Lola har fått era mailadresser & kommer att kontakta er! Lyckliga ni som vann! Jag hade också GÄRNA varit med i tävlingen... Suktar efter Loladress Simple folklore...

Båda vinnarna har varsin blogg. Klicka gärna in & läs på deras superfina bloggar!!! Mrs. B & Co samt Tomteboanna.

House of Lola kommer att finnas på Underbara Barn mässan i Stockholm 31/10-2/11! Så besök dem gärna där!