Med i Veckans Blogg!!!

Junitjejen har denna veckan en omröstning av Veckans Blogg. Dahlarna finns med som en av bloggarna att rösta på!!! Sååå KUL! Vilken rolig överraskning!!! Man kan rösta ända fram till söndag 3 augusti kl. 10.00.  Så typiskt att jag knappt har skrivit något denna vecka, eftersom vi är på semester. Jag har fått låna en dator lite snabbt två gånger... Det blir mycket att ta igen nästa vecka, både med att skriva inlägg & att läsa alla era bloggar!! Dessutom har jag tagit otroligt mycket foton denna vecka. Undra om jag kom med i denna omröstning tack vare fyrklövern jag hittade??? Jag köpte en trisslott på förslag från några av er. Vann 25 kr! Bytte in den mot en ny & vann då faktiskt 50 kr. Så nu ska jag hämta ut två nya lotter. Hoppas på en miljonvinst - eller drömma kan jag ju alltid göra... Kanske vinner jag Veckans Blogg! Vore ju superkul!

Hoppas att ni alla har det bra! Saknar att kolla runt på era bloggar! Läääängtar faktiskt hem till min dator nu. Vi har det toppenbra, men har ju blivit lite "beroende" av att blogga... KRAMISAR!!!

PS. Kan tyvärr inte lägga in foton via denna dator, så bilder kommer nästa vecka!

Bourgie lampa från Kartell

Fick ett superbra tips från Malin om att ha en Bourgie lampa från Kartell på min låga nya "bänk" i vårt vardagsrum! Fattar inte att jag kom på den idén själv... ;-) Har suktat efter en Kartell-lampa länge... Någon som vet var man kan hitta denna superfina lampa till ett bra pris? 2100 kr är lite mycket pengar så här i semestertider.... Jag vill ha den "genomskinliga". Drömmer fortfarande om en plexiglas/akryl kandelaber (ursäkta att jag tjatar om det, men jag har verkligen blivit kär i den...). Men visst kan man ha båda i samma rum?!?!?! Annars finns det ju fler rum i huset....
Kartell - bordslampa Bourgie - Klicka på bilden för att stänga
Bourgie lampa från Kartell. Bild lånad från Rum21.

FYRKLÖVER!

Titta vad jag hittade idag! Var på morgonpromenad med vännen M kl. 07.30! Varmt ute redan då!! Bredvid mig på vägen stod denna fina fyröver! Hoppas att den bringar mycket lycka!Hoppas att ni alla får njuta av sol & sommar! Det ska jag göra... KRAM!!!