Morsdag 2015

En bra söndag - morsdag. Började dagen med att köra ett tufft pass på gymmet med Lina, medans killarna fortfarande sov där hemma. Sedan blev det mysigt morsdagfika med hembakade bullar &  lite uppvaktande. Killarna har snappat upp vad deras mamma gillar ♥. Jag fick en kanonfin "Älskade mamma" lykta från Majas Lyktor samt en To Go Cup från Eva Solo. Dagen fortsatte med en fotbollsmatch av ena sonen, då jag invigde mina nya fina termosmugg. Perfekt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Words...

Förändringar kan kännas nödvändiga, omöjliga, onödiga, spännande & utmanande. Oavsett vilken inställning man har till förändringen, kan det vara svårt till en början. Men förhoppningsvis blir allt kanon & ännu bättre än innan efteråt. Så håll ut! 
 
 


Klädvagn

Jag är expert på att lägga kläder på hög på en stol i sovrummet eller att hänga dem på varandra på en krok i badrummet. Häromdagen bläddrade jag igenom Allt i hemmet hos frisören & då såg jag denna klädvagn från House Doctor. Den är egentligen inte min inredningsstil, men en klädvagn skulle verkligen passa mig. Tänk att hänga upp kläderna ungefär så här istället för att slänga dem i en hög...
 
 
 
Bilden kommer härifrån.
 
 
 
Bilden kommer härifrån.