Kombo av världsstäder & ljus

Tänk att få känna en elegant & fräsch doft av favvostaden New York hemma i soffan. Eller av London & Paris. I en snygg förpackning med en karta av storstaden, levereras dessa doftljus från On Interiör med en brinntid på 45 timmar. I love!
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Interior for you.
 

Gula golv

Tänk vilken glädje att komma in i ett rum med gult golv. Rosa är egentligen min favoritfärg, men gult - det gör mig så ofantligt glad! En sådan färgklick! Så det blir visst lika mycket favoritfärg... Gult & rosa helt enkelt. Här finns det rosa golv. 
 
 
 
Bilden kommer från Ikea.com.
 
 
 
Bilden kommer från dwell.
 
 
 
Bilden kommer från Casa Vogue.
 
 
 
Bilden kommer från casa.com.br.
 
 
 
Bilden kommer från devittstevens.co.nz.
 

Den perfekta söndagen

Dagen startade med en timmes löprunda innan frukost med mannen. I sol & höstkrispig luft sprang vi utmed vackra Ågelsjön (strax utanför Norrköping). Lyckorus i hela kroppen! Sedan spelade stora sonen fotbollsmatch i det perfekta vädret en solig höstdag i slutet av september. Efter den matchen åkte jag direkt till lilla sonens sista 7-manna match för säsongen. Nästa år blir det 9-manna fotboll. En utedag som gav så mycket energi. Vi avslutade dagen med att äntligen äta årets första kräftor. Älskar't! Detta kändes verkligen som en perfekt söndag! Aktiv, solig, med familjen & gott!