Röda kuddar

När jag städade i en garderob i helgen hittade jag två kuddfodral som jag helt hade glömt bort... Hur är det möjligt? Vi köpte dem i Kina i april & sedan har de tydligen legat där. Nu finns de iallafall på plats i vår soffa & jag tycker riktigt mycket om dem. Kina-kuddarna ser nästan orange ut på dessa foton. Det är de inte i verkligheten, utan röda. Men de är glansiga i tyget & Ikea-kuddarna bakom är "matta" i tyget. Filtarna inhandlades på Ikea i helgen. Jag fryser alltid, så det måste finnas filtar till hands :-).


Fototriss - Bokstäver!

Tiden går så fort & idag är det första advent! Jag som var en så inbiten Fototrissare har nästan haft lite ångest när jag inte hunnit med det de senaste veckorna. Men idag är jag äntligen med på banan igen :-)! Med tanke på den stora matchen ikväll, så känns bidraget givet för vår familj. Ja, inte jag själv kanske. Jag ser hellre fram emot ett IKEA-besök... Men hela min övriga familj har sett fram emot denna match otroligt länge - El Clásico på Camp Nou. Temat för dagens Fototriss är bokstäver & det finns det gott om i minsta sonens rum! Första bilden är på väggordet i sonens rum. Han har själv önskat detta! Så det finns bara hans i hela världen antar jag, som är just så här! Andra bilden är på lakanet med loggan för FC Barcelona! Tredje bilden har många bokstäver på tavellisten. Sonens bokstav, en ordmolnstavla bombad med bokstäver samt en skymt av lakanet igen.

Ingen tvekan om vilket lag som familjen hejar på va???? ;-)
Hoppas att ni alla får en riktigt mysig första advent!
Här hemma blir det stora pepparkaksbaket idag :-)!


Lussekattsbak :-)!

Mmmm vad gott det är med hembakade lussekatter! Nu är alla fönster tvättade - iallafall på insidan ;-), adventsljusstakarna & stjärnorna är på plats, snögubbar hänger i barnens fönster eftersom de lääängtar så efter snön & idag luktar det lussekatter & glögg i hela huset. Underbart! När barnen & jag bakade, lyssnade vi även på EMD´s nya julskiva. Så nu börjar faktiskt adventsstämningen sakta komma krypande. Snart ska jag göra degen till pepparkakor. Imorgon blir det nämligen pepparkaksbak i det Dahlska hemmet :-)! Hoppas att ni alla får en riktigt mysig lördagskväll!