Dörr med fönstersiffra

Jag har länge sneglat på dörrar med siffror på. Swedoor har en variant där man kan få siffran i fönsterglas, så att det blir lite ljusinsläpp, men ändå en ganska heltäckt dörr. Det gillar jag. Jag skulle dock helst vilja ha frostat glas i siffran. Vårt hus är ganska likt bild nummer två, med blå dörr. Ett sekelskiftshus i trä. Jag känner mig lite tveksam till om denna dörr passar in hos oss, men vi har en groventré också & där kanske den passar bättre. Vi har nämligen dubbeldörrar vid vår stora entré samt bara en siffra & då kanske det blir halvsnyggt med att ha nummer på bara en dörr. Denna dörr heter Digits & är även unik då inga skruvar eller gångjärn syns, allt är inbyggt. Snyggt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Swedoor.
 

Istället för spaljé

Öppna trappor har ofta någon form av spaljé för att skydda att man inte ramlar ur trappan. Vi hade det tidigare, innan vi byggde en hel vägg istället. Trappan blev lite mörkare, men det var värt det för att få en bra helvägg i vårt allrum. På bilden nedan är det en variant av spaljé som jag tycker är riktigt snygg. Läckert att sätta små hyllplan mellan spjälorna för att kunna placera saker man gillar. Visst, det blir ett ställe till att damma på - men samtidigt ett snyggt ställe att förvara eller njuta av saker man vill se ofta! 
 
 
 
Bilden kommer från Archilovers på facebook
 
 
 

Pride

Jag försöker få in saker i mitt arbetsrum, som gör det mindre likt ett kommunalt samtalsrum & mer likt ett rum i ett hem. Tid & pengar finns inte riktigt, så jag får plocka med mig saker hemifrån lite då & då. I somras köpte jag den fina Pride-lyktan från Majas Lyktor. Den tycker jag passar perfekt hos mig i mitt kuratorsrum.
 
 
 


Texten på lyktan är:
Take great
PRIDE
in who you are
and who you love
Always stay true
to yourself
 
 

Nästan önskan till arbetsrummet är en kompis till Pride-lyktan. Jag vill ha Majas Star lykta!! Så fin text: Everybody is a star and deserves a chance to shine.
 
 
 
Sista bilden kommer från Majas Cottage. Övriga bilder är tagna med iPhone 6.