Nya IKEA katalogen online!

Regnet piskar mot fönstret & timmen är nu sen! Vi har precis kommit hem efter en spöregnig hemresa från Göteborg. Jag & min familj har varit där i några dagar & träffat mina systrar & deras familjer ♥. Onsdagen var gudomligt fin, men torsdag & fredag har det regnat från typ alla håll! Badväskan fick stå orörd, men innehållet i regnväskan blev dock flitigt använt. Det var härligt att få några intensiva dagar tillsammans.

Vi är många inredningsintresserade som väntar med stor spänning på den nya IKEA-katalogen! Jag är defintivit en av dem! Den kommer snart att dimpa ner i våra brevlådor, men har man svårt att hålla sig så kan man gå in på nätet & bläddra i den amerikanska varianten. Det är riktigt fin underhållning & många fina tips på inredning! Synd att Sverige inte har en egen variant av denna onlinekatalog. Däremot kan man redan se en del nyheter redan nu på Ikea.se. Tipset om den amerikanska varianten fick jag av en av mina favoritbloggar - Henrick´s Tankegångar!
Skärmdump från ikea-usa.com.


Läckert & inbjudande

Ojoj, vilka hus det finns. Ja, detta hus är väl inget superjättespeciellt. Men ack så mysigt det verkar! Tyvärr finns ingen information till bilden, men den tilltalar mig verkligen! Jag skulle verkligen vilja se mer av det här huset. Kanonläckert med vattnet runt halva huset. Bilden kommer från Freshomes facebooksida.


Flexibelt soffbord

Den här varianten av satsbord gillar jag! Jag verkar ständigt leta efter det perfekta soffbordet. Egentligen vet jag inte exakt vad jag letar efter, men detta kan definitivt vara en kandidat. REK soffbord av den nederländske designern Reinier de Jong. Soffbordet är gjort i vit högblankt trä & har måtten 72 x 72 x 30 cm.

Bilderna kommer från Reinier de Jong, med kollage gjort av mig.