Balkongen är sommarinredd

Idag skulle jag ha tillbringat dagen vid sidan av fotbollsplanen, men planerna blev ändrade då lilleman behövde vara hemma & sova ut, utemöblerna skulle komma & datasupporten skulle höra av sig. Synd att bara ha en sak i taget att tänka på... ;-)! Jag har hunnit med massor idag. Härligt! Igår kväll blev balkongen sommarinredd. Älskar att sitta här & blicka ut över hela Norrköping.
 
 
 
Den gröna Roxö-soffan har fått styra accentfärgen på balkongen. Önskar att det fanns en cerise dyna till detta istället, men tyvärr inte. Hoppas Ikea fixar det till nästa år...
 
 
 
Acapulcostolen är ny för säsongen. Blir perfekt här som ytterligare en sittplats. Nu kan hela familjen samlas.
 
 
 
Naturligtvis är det lite saker från Cult Design & Eva Solo på min balkong. Favoriterna kan man ju inte vara utan ;-)! Club-glaset var nytt förra säsongen hemma hos Dahlarna & är från Sagaform.
 
 
 
En favorit hos mig - hundkex! Här i den fina Prisma Butelj Vasen från Cult Design.
 
 
 
 
 
 
 
Rosa pelargoner är på väg snart hoppas jag. De har övervintrat i vårt förråd utan någon som helst tillsyn. Nu börjar de ta sig!!
 
 

Utemöbler inhandlade

Idag har vi inhandlat utemöbler till vår altan. Äntligen kom vi överens! Dock kommer inte de nya hem förrän på måndag. Vill ju ha dem på än gång!! Det blev två bord, likadana, med fyra stolor till respektive bord. Nu letar vi efter dynor. Eftersom vi fegade ur med vit ytterdörr ;-), så kanske det vore på sin plats med cerisa dynor. Någon som vet var man kan hitta det till positionsstolar?? Tar tacksamt emot tips!!
 
Hittade en bild på en så urmysig uteplats, som jag gärna skulle vilja sitta på just nu. 
 
 
 
 
Utsikten verkar underbar, levande ljus & kuddar. En ljummen kväll i goda vänners sällskap i denna miljö vore som balsam för själen. Bilden kommer från Freshome Facebooksida.
 
 

Glatt överraskad

Idag hade sonen & mannen (=tränare) sista ordinarie fotbollsträning innan sommar & semester. De underbara föräldrarna till alla våra blivande fotbollsproffs ;-), hade samlat ihop till fantastiska presenter. Tusen tack snälla! Jag som är ett stort fan av Eva Solo, blev jätteglad för mannens present. Sedan visade sig att jag också fick en alldeles egen Eva Solo present! Lycka!! Roligt att föräldrarna uppskattar allt mitt arbete med barnens hemsida.
 
 
 
 
 
Jag fick en alldeles egen Eva Solo vattenflaska! Lyx! Nu slipper jag att använda urdruckna petflaskor!!
 
 
 
 
Idag på eftermiddagen hörde äntligen teknikern från Microsoft av sig. Han förstod inte riktigt heller problemet, men skickade ett program jag skulle använda för att ställa allt tillrätta med datorn. Pyttsan... Inte funkade det. Och när jag äntligen hade genomfört hela proceduren, så hade de stängt för dagen. GRRRR!!! Det ska verkligen inte vara enkelt med datorer... Har varken lust eller tid att sitta & vänta ytterligare en dag hemma vid datorn för att teknikern ska ringa upp igen. Jag vill ha min dator tillbaka... Får inte ladda in egna program i jobbdatorn & kan därmed inte ladda in mina foton som jag vill. Fick bli iPhonen som står för fotona i detta inlägg.