Design Letters muggar

Äntligen! Jag har längtat länge efter muggar från Design Letters. Nu passade jag på att beställa från moltazDesign shop, när de har ett kanonerbjudande. Älskar dessa enkla, stilrena & snygga porslinmuggar med Arne Jacobsens typografi. Jag hoppas kunna komplettera med tallrikar i samma serie så småningom. Och gärna en mugg med varje bokstav... D A H L borde ju iallafall finnas i mitt hem också!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sifferradiator

Ja tack till dessa coola radiatorer! Som en snygg tavla, men ändå med en bra funktion. Att det dessutom är siffror som motiv är ju riktigt kul & snyggt för en bokstavs- & sifferälskare som mig. Digit finns i flera olika färger & storlekar. Siffrorna är utskurna i akryl. James di Marco har designat dessa för Caleido.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Caleido, med kollage gjorda av mig.
 
Nu är det bara en dag kvar (till den 1 mars 2013) att rösta hos Hus & Hem på sin inredningsbloggfavorit 2012! Klicka HÄR för att komma direkt till röstningen. Om du lägger din röst på Dahlarna Blogg så blir jag såklart otroligt glad & tackar massor för din röst!
 
 

Paper tree

Träd i inredningen i olika former är ju lite av en passion för mig. Jag har nu hittat ytterligare en variant av bokhylla i form av ett träd. Denna är designad av Kostas Syrtariotis & kallas Paper tree. Det känns dock som att den kanske är mer en snygg inredningsdetalj än en bokhylla!
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från trendzona.
 
 
I två dagar (till den 1 mars 2013) till kan man rösta hos Hus & Hem på sin inredningsbloggfavorit 2012! Klicka HÄR för att komma direkt till röstningen. Om du lägger din röst på Dahlarna Blogg så blir jag såklart otroligt glad & tackar massor för din röst!