Bästa adventskalendern!

Chokladkalendrar, Legokalendrar, Trisskalendrar & Champions Leaguekalendrar... Många olika adventskalendrar finns det, men Gutschein Adventskalender måste vara den bästa av dem alla! Jag vill ha en sådan!! Istället för luckor finns det små ihoprullade lappar med olika saker eller upplevelser som personen får. Typ ryggmassage, en middag, en kärleksförklaring eller en biokväll etc. Naturligtvis kan man byta ut sakerna eller upplevelserna mot dagens ord eller ordspråk. Eller ha en blandning av dem.
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från klotzaufklotz.
 
 

Första decemberkänslan...

Idag har det fallit mycket snö, som dessutom ligger kvar på marken. Decemberkänslan kryper sig närmare & nu är det inte många dagar kvar till första advent. Då det tyvärr blev en vab-dag idag, försökte jag göra det bästa av den. Jag passade på att baka lussekatter & byta till lite rött i huset. Första glöggen intogs för säsongen också.
 
 
 
 
 
Här är en liten "myshörna" i vårt hem. Sitter ofta här & dricker kaffe, läser inredningsmagasin eller bara pratar.
 
 
 
 
 
I år blev det gula & fina lussekatter! Förra året gjorde vi på saffran som vi hade köpt i Dubai... Då blev det vita lussekatter med lite små gula prickiga inslag...
 
 
 
 
 

KRAMmattan invigd!

Idag kom den fina RUGSforHUGS mattan. Den är sååå fin & passar verkligen perfekt i vår hall! Hela familjen tyckte om den. Minstingen & jag invigde mattan. Han är inte direkt givmild med kramar i vanliga fall, men på mattan gick det utmärkt! Det känns som att jag ska placera mig på mattan mer än ofta framöver ;-)! Tack snälla [room] by sofie samt Ingrid & Roland Berner för denna underbara vinst!
 
 
 
 
 
 I vår/sommar ska dörren bli vit även på insidan...
 
 
 
Underbart tjock & mjuk matta, som dessutom är numrerad.
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar fortfarande fondväggen Dandelions från Byracka Design!