Vit vintrig inspiration

Det är så vackert ute med all snö. Vallarna utanför vårt hus är redan dryga metern höga. Hoppas att vi får en lika snörik vinter i år också. Det är ju även vackert med vitt inomhus (ingen nyhet direkt...). När det är kallt ute ökar mysstämningen inomhus med levande ljus, mysig belysning samt filtar & fällar. Fotograf Sandra Aslaksen har verkligen fångat den mysig vintriga känslan i dessa vita fina bilder.

Bilder lånade från Sandra Aslaksen.

Ny annonsör: The Home Company

Nu har jag bestämt mig för att ha annonsörer i min vänstra meny här på bloggen. Det känns som ett nytt steg för mig i mitt bloggande. Inspirationen till detta fick jag av Frida, med bloggen Trendenser, på bloggträffen Formforum som vi hade i oktober i Stockholm.

Min första annonsör är The Home Company! Varmt Välkomna till DAHLARNA!
Julklappstips - Fotobok

Sedan digitalkameran kom in i min värld har jag varit otroligt dålig på att framkalla foton. Barnen älskar att bläddra i de få album som finns sedan de föddes. Så detta är ett dåligt samvete jag har. Jag har dock gjort några fotoböcker från våra resor, vilket är oerhört kul & dessutom snyggt i bokhyllan. Just nu håller jag på att komponera ett från sommarens semester. Bättre sent än aldrig...

Nu har jag fått ett oerhört bra erbjudande till er läsare hos Jalbum.net, som ger er hela 20 procent rabatt på en fotobok. Använd koden: dahlarna när du beställer, så registreras 20% rabatt. Denna kod kommer att vara möjlig att använda fram till den 15 december. Ett perfekt julklappstips att ge bort en fin fotobok! Eller så gör du ett kärt minne till dig själv. Oavsett vilket, så lär det bli uppskattat.

Logga in på Jalbum.net och gör ett webb-album här: 
http://jalbum.net/create/photo-album/.