Sticklebook

Jag skulle behöva fem olika hus & en förmögenhet för att kunna genomföra alla min inredningsdrömmar. Det finns så otroligt mycket fint, coolt, läckert & häftigt ute på marknaden, men allt passar ju inte in i ett & samma hem. Känner ni igen er? ;-)

En sak som jag tycker är roligt är bokhyllor & magazinförvaring av olika slag. Dock vill man ju inte ha en mängd olika varianter i ett & samma rum. Jag hittade idag en ny variant som jag inte sett tidigare - Sticklebook. Blir lite nyfiken på hur den ser ut & funkar i verkligheten. Verkar som att man enkelt bara sticker in boken i hållaren. Men viker sig inte bladen? Annars är bokförvaring ofta så rak & perfekt med hyllplan. Den här skiljer sig lite från mängden med böcker som hänger lite oregelbundet.  Vet inte om jag ska hissa eller dissa den... Det är verkligen blandade känslor! Här kan man köpa Sticklebook.David Beckham får såklart vara med på ett hörn här på min blogg också ;-)!

Bilderna kommer från Sticklebook & Freshome.


Gordon - skål & dekoration i ett

Gordon är en lätt skålformad väggdekoration i akryl. Den är designad av Myrica Bergqvist som har sitt företag Myrica Design. De mesta av Myricas produkter är helt gjorda av akryl & det är ju ett material som jag verkligen gillar. Att då förena akryl med en annan av mina favoriter - bokstäver, kan ju bara bli ett läckert resultat! Myricas senaste nyhet är Gordon väggdekoration som finns i vitt & svart. Den är tänkt som dekoration på väggen, men eftersom den är lite lätt skålformad kan den även användas som exempelvis fruktfat. Gordon kostar 550 kr & finns att köpa här. Måtten för väggdekorationen/skålen är höjd 25 cm, bredd 24 cm & djup 5 mm.

Bilderna kommer från Myrica Design.
Ny anslagstavla

Söndag kväll & helgen är snart förbi. I lördags packade jag kamera, brassestol, nybakad mjuk pepparkaka, nybryggt kaffe samt pastalunch & var sedan fotbollsmamma hela dagen. Vi hade SOL & underbart sommarväder. Jag fick till & med solbränna. Barnens matcher avlöste varandra, trevliga samtal med föräldrar & sedan en avslutning med ansvar i kiosken. Härligt att få vara utomhus en sådan underbart solig & positiv heldag. Idag har det störtregnat & haglat, så barnen var till & med ute & kastade snöbollar. Snacka om kontraster i vädret...

Jag har fått en så fin anslagstavla från Dixie. Hade spanat på den en tid, men inte kommit till skott att handla. Så får jag den i ett fint paket :-)! Jag som älskar paket, blev ju naturligtvis mycket lycklig!! Den heter Hello svart. Det är en magnettavla, som man dessutom kan skriva på! Gillar den verkligen!Krokarna ska bara skruvas på innan den kan hängas upp på väggen.