Att fika med stil...

I födelsedagspresent fick jag det underbara Filippa K porslinet - muggar, assietter & små skålar. Fikat blir verkligen godare när det är stil på porslinet... ;-)!Här är assietten Ink Stripe & muggen Net trim. Bullen är tyvärr inte hembakad, men otroligt god ändå!!


Hoppas att ni har sett 1:a adventstävlingen som just nu pågår här på bloggen. Klicka på tävlingsbilden nedan för att komma direkt till tävlingen!

Klä in hörnet med Kulma

På ett snyggt sätt kan man nu utnyttja & lyfta fram ett hörn genom att placera Kulma där den passar bäst. På detta sätt får man extra utrymme att förvara något & utrymmet runt hyllan får även det ett lyft. Det är finska designern Martina Carpelan som har skapat denna hörnhylla. Kulma är gjord i ek & har måtten bredd 43cm x höjd 25cm x djup 25cm. Det går ju såklart att måla hyllan i en kulör som passar in i ert egna hem. Eller kanske klä in den i samma tapet som väggen bakom, så att de smälter in i bakgrunden. En fiffig sak med hylla är också att man kan ha dem i olika sorters hörn!

Bilderna kommer från Freshome.


Hoppas att ni har sett 1:a adventstävlingen som just nu pågår här på bloggen. Klicka på tävlingsbilden nedan för att komma direkt till tävlingen!
Golvjulstjärna

I år har en golvjulstjärna fått flytta hem till oss. Jag gillar att det är något annat än "den vanliga" julbelysningen i fönstren. Dessutom blir det fina mönster på väggen bakom stjärnan. Denna golvstjärna kommer från Ikea.


Klicka på bilden nedan för att komma direkt till 1:a adventstävlingen här på bloggen. Tävlingen är i samarbete med Cult Design & avslutas på lördag!