Fjäderlampa på plats

Efter 13 år med en spot i sovrumstaket (som nästan aldrig är tänd) kände vi att det var dax att byta taklampa. Eller vi & vi, jag tyckte & mannen gick med på det ;-)! Jag har mer planer för sovrummet, men nu tar vi en sak i taget. Tak & lister ska vitmålas, fönster ska bli vita, väggar ska fixas & vi har en specialbeställd tapet som ligger & väntar för ena väggen. Men detta tar vi ihop med de två andra rumsrenoveringarna (hoppas jag...). Annars får det bli ett sommarprojekt! Nu fixar jag en ny mysig & fin taklampa så länge. Det blev en Vita Eos, en vit fjäderlampa. 
 
 
 

 
 


 
Lite före- & efter...
  

Vardagsrummet

Så här ser det ut i mitt vardagsrum idag. Det är fortfarande rött som accentfärg & jag gillar att ha kvar det röda även om tomtar & adventssaker är bortplockade. Solen lyser in & det är nästan vårkänsla, även om jag vet att det kommer att komma mer snö. Men känslan är härlig!!
 


 
Cork Globe

För den som gillar att resa & besöka nya platser kan Cork Globe vara en kul inredningsdetalj i hemmet. På denna jordglob kan man markera med en nål de olika länderna man har besökt. Eller så har man den bara som en vanlig jordglob...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Coolstuff.se.