Första advent

Sista november & första advent. Ingen snö än, men kylan verkar vara på väg. Mysigt att ha hela huset fullt med adventsljustakar & adventsstjärnor. Idag tändes första ljuset & nu börjar julkänslorna att komma. Sakta, men ändå på väg!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas att du har sett den kanonfina tävlingen som idag började här på bloggen. I samarbete med Eva Solo kan ni vinna ett härligt julfikaset i juligaste rött. Klicka här för att komma direkt till tävlingen. Lycka till!!
 
 
 

Adventstävling!

Idag är första advent! Det är alltid lite extra mysigt när första ljuset ska tändas & julkänslan sakta börjar komma. Detta måste vi ju fira med en adventstävling! I samarbete med Eva Solo kan ni vinna ett kanonfint julfikaset! Setet består av en termos, två caffelattemuggar & två lungomuggar. Allt i den härliga röda färgen! 
 
 
 
Så här enkelt är det att tävla:

Tävlingen går ut på att du svarar på nedstående frågor. Skriv svaret i kommentarsfältet nedan eller skicka ditt svar till dahlarna@hotmail.com.

1. I vilka färger finns Termoskannan som rymmer 1 liter?
2. Vem vill du bjuda på ett extra gott fika & duka med ditt nya Eva Solo julfikaset?
 
Uppdatering: TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Jag återkommer inom kort med en lycklig vinnare!

Gå gärna in & "Gilla" Dahlarna Blogg & Eva Solo på Facebook samt på Instagram: @dahlarnablogg & @evasolo_official. Då missar du inga nyheter!! Det är helt OK att använda tävlingsbilden ovan, om du vill tipsa andra om tävlingen. Julfikasetets värde är 1050 kr. 

Var noga med att fylla i namn & din mailadress (den ser endast jag), så att du kan kontaktas om du vinner! Tävlingen pågår till lördagen den 6:e december kl. 20.00.
VARMT LYCKA TILL!

Words...

Adventsfixande är i full gång här hemma. Så mysigt det är med alla adventsstakar & stjärnor i fönstren. 
 
Tyvärr blir man ibland bemött på ett sätt som påverkar en negativt. Ibland gör personer runt omkring dig saker som inte känns bra. Det jag själv kan bidra med, är att bete mig på det sättet som jag önskar bli bemött.