Tetorn

Det har kommit en massa nyheter hos Eva Solo nu i höst. En av mina favoriter är Tetornet. Snyggt, stilrent, vitt & praktiskt! Tetornet består av tre aromtäta förvaringsburkar som man staplar på varandra. De tål dessutom att diskas i diskmaskin! Snygg att ha framme på en köksbänk eller trevligt att ställa fram på bordet & erbjuda tre olika smaker lösvikts- alt. påste. Denna skulle passa perfekt i min blivande kaffe- & tehörna.
 
 
 
 
 
 

Bilderna kommer från Eva Solo.
 

Fläkten är vald

Nu närmar sig äntligen min köksrenovering. Fläkten är vald, vitvaror beställda & om några dagar kommer köksleverantören & gör en köksmätning. Känns både pirrigt & overkligt, då jag drömt om detta så otroligt länge!!
 
Jag har valt en köksfläkt från Fjäråskupan. Drömmen var från början en takinfälld fläkt, men den tanken släppte jag då vi ska öppna upp nedervåningen lite mer & då behöver en bra fläkt som suger upp bra. Så det blev istället en väggmonterad fläkt. Mina ögonbryn är precis i höjd med vår köksfläkt idag & det är många gånger som jag har slagit i där ordentligt, då den står ut från köksskåpen. Nu blir den en snedställd fläkt & den kommer dessutom att vara helt ensam på sin vägg. Inga överskåp här. Det kommer att bli så bra! Fläkten jag har valt heter Vertikal & jag ska ha en vit som är 80 cm bred.
 
 
 
 
 
 


Bilderna kommer från Fjäråskupan.
 

Words...

Höstvintern har slagit till på riktigt. Från högsommarvärme direkt till vinterkyla.
 
Inget är omöjligt! Kom ihåg det!!
 
 

Bilden kommer från hateandanger.