Words...

När man har varit skadad under flera år & inte kunnat träna som man vill, är det en underbar känsla att kunna köra på för fullt igen! Att kunna göra något som man vill är inte en självklarhet. Att kunna göra något man gillar är något man ska förvalta väl & inte ta för givet! Jag njuter av varje träningspass jag kan genomföra & jag älskar det från början till slut. Och längtar till nästa pass redan när det senaste precis är avslutat. Jag tar inget för givet, därför njuter jag till fullo!! Detta tankesätt borde man ta med sig i allt man gör! Då njuter man ju jämt!
 
 

 

Läckert kök med rosa inslag

Vitt, vitt, vitt & så lite rosa... Fräscht i ett kök! Vita golv, vita skåp, vita bänkskivor & vita tak. Snyggt! Extra läckert när man tar in rosa som kombinerande färg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilderna kommer från 1st Option. Huset heter Duckworth House n10.
 
 

Trassligt hos Erika

Det trasslar alltid till sig hos Erika Tubbin - på ett bra sätt!! Jag gillar hennes trassliga mönster & det svartvita i kombo med rött är riktigt snyggt. Extra kul är ju att vi kommer från samma stad, Norrköping!
 
 
 
Brickor, handdukar, smörgåsunderlägg, presentpapper, kort, disktrasor, magneter & ljuslyktor! Det mesta finns i trassliga mönster & allt passar väldigt bra ihop med varandra!